Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Huaweis ekslusive eventyrsklokke nærmer seg Norden

Huawei Watch Ultimate lanseres nå i Finland, noe som gjør det mer sannsynlig at den snart kommer til salg her også.

Skrevet av / 03.04.23 - 10:20
Huaweis ekslusive eventyrsklokke nærmer seg Norden

Huawei Watch Ultimate er en smartklokke i klassisk design, eksklusive materialer og med funksjoner for dykking og fjellklatring.

Den har tidligere blitt lansert i “Europa”, men ingenting har blitt sagt om de nordiske landene. I dag avslører Huawei imidlertid at klokken kommer på det finske markedet. Dermed har det plutselig blitt veldig sannsynlig at den også vil bli lansert i resten av Norden.

Klokken er består av et zirkoniumbasert metallhus, som man ellers finner i luksusklokker. Det er 4,5 ganger sterkere og 2,5 ganger hardere enn rustfritt stål, noe som gjør den godt egnet for eventyr. Skjermen beskyttes av safirglass, og Voyage Blue-modellen har også et armbånd i titan, som er lettere og mer slitesterkt enn rustfritt stål.

Huawei Watch Ultimate Expedition Black og Ultimate Voyage Blue (Foto: Huawei)

Skapt for eventyr

Huawei Watch Ultimate egner seg eksepsjonelt godt for dykking, da den tåler dybder ned til 100 meter, sammenlignet med Apple Watch Ultra som kun klarer 40 meter. Faktisk er klokken testet for en dybde på 110 meter i 24 timer(!). Klokken har fire dykkemodus, inkludert Bühlmanns dekompresjonsalgoritme som overvåker dykkedata.

Den har også en ekspedisjonsmodus der den med GNSS-posisjonering registrerer brukerens rute og kan lede dem tilbake til startpunktet. Den måler også oksygennivået i blodet, noe som er nyttig å ha kontroll på ved fjellklatring.

Foto: Huawei

Helsefunksjoner

Klokken kan utføre en EKG-analyse og varsle om uregelmessig hjerterytme. Den overvåker SpO2, holder oversikt over stressnivået og sporer søvnkvaliteten.

Huawei Watch Ultimate har en batteritid på opptil to uker og kan hurtiglades til 25 prosent batterikapasitet på bare 10 minutter.

Pris og tilgjengelighet

Klokken kommer i to utgaver: Ultimate Voyage Blue og Ultimate Expedition Black.

Som tidligere nevnt kommer den nå til Finland og vil koste 799-949 euro.

 

Huawei Watch 3 Pro

Tungvekteren

En smart treningsklokke med et eget operativsystem. Kan bli så interessant som bare det. Eller?

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Innebygd dashcam i Pixel?

Nye Garmin-hjelpemidler for jakt

Bedre hjerteovervåking med Galaxy Watch

Skap video og musikk på iPaden din

Ny Sony toppmobil til innholdsskapere

Hele tre nye dingser fra Google!

Scroll to Top