Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Huawei Watch 3-serien kjører Harmony OS

Huawei er klar med to nye smart-klokker, Watch 3 og Watch 3 Pro.

Som ventet presenterte kinesiske Huawei den endelige versjonen av operativsystemet HarmonyOS – kalt HarmonyOS 2 – på en virtuell pressekonferanse tidligere i dag.

Presentasjonen av det nye økosystemet ble fulgt av et par produktlanseringer. Men den kommende Huawei P50 smarttelefonen var ikke blant de nye produktene.

Det var i stedet den nye Huawei Watch 3-serien, som nå altså kjører på HarmonyOS, hvor tidligere smart-klokker fra Huawei som Watch GT2 Pro og Watch GT2e kjørte på Huawei Lite OS.

Den nye klokken har samme sunnhets-, helse- og fitnessoversikt som sine forgjengere, men begge klokkene i Huawei Watch 3-serien inkluderer nå også en presis temperaturmåler til registrering av hudtemperatur.

I tillegg kommer andre nye funksjoner som registrering av håndvask og av fall.

Annonse

De nye Huawei-klokkene kommer med en 3D-roterende krone, som gir taktil feedback. (Foto: Huawei)

Flere muligheder til å sette personlig preg

Begge de nye smart-klokkene kommer med et polert klokkehus i rustfritt stål, som er utsmykket med ultra-buet 3D-glass og et stort display.

Annonse

De kommer som de første Huawei-klokkene også med en 3D-roterende krone, som gir taktil feedback. Harmony OS2 introduserer også et helt nytt brukergrensesnitt med en appmeny i rutenett, som supplerer den 3D-roterende kronen for å gi en smidigere og mer intuitiv brukeropplevelse, lover den kinesiske produsenten.

Videre debuterer Watch 3-serien med et større utvalg av urskiver og reimer, som gir brukerne mulighet til å sette sitt preg på smartklokken. Med et bredt utvalg av temaer, herunder teknologi, spill, DIY og korte videoer, kan urskivene blandes og matches med fluorelastomer, nylon, lær, rustfritt stål og titanium-reim.

Huawei Watch 3-klokkene byr på et bredt utvalg av temaer, herunder teknologi, spill, DIY og korte videoer (Foto: Huawei)

Fitness og helse

Ifølge Huawei kan begge klokkene i den nye Watch 3-serie fungere som profesjonelle fitnesassistenter, som tilbyr 100 treningsmoduser, registrering av hudtemperatur med den nye temperaturmåleren, registrering av fall og SOS-alarm.

I tillegg kommer sunnhetsfunksjoner som puls, SpO2 og søvn.

Tilgjengelighet

Huawe har ikke sagt så mye om forskjellene på de to klokkene. Men i pressemeldingen man kan i hvert fall lese at Huawei Watch 3 Pro har «ekstra lang batterilevetid som støtter fem dagers batterilevetid i smart modus og gir 21 dager i ultra-lang batterilevetids-modus.»

Begge produktene forventes å være tilgjengelige på det norske markedet i tredje kvartal.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.