Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

HMD Global lanserer Nokia T20

Produsenten lover et allsidig produkt med en lang batterilevetid.

Skrevet av / 07.10.21 - 12:20
HMD Global lanserer Nokia T20

Vi skal helt tilbake til 2014 og tiden da Nokia-mobiler ble produsert av Microsoft, for å finne det siste nettbrettet med Nokia-navnet på baksiden. Dengang var det snakk om Nokia N1, som var et nettbrett som ikke kostet mer enn 2.000 kr med imponerende spesifikasjoner for tiden, med 64-bit Intel quad-core prosessor, 2 GB RAM og en 7,9″ skjerm med en oppløsning på hele 2048 x 1536 piksler.

Hvis vi spoler tiden sju år frem, befinner vi oss i nåtiden, hvor HMD Global – selskapet som i dag produserer Nokia-smarttelefoner – nettopp har lansert det første nettbrettet siden Nokia N1. Det nye nettbrettet har fått navnet Nokia T20, og faktisk koster det splitter nye nettbrettet ikke så mye mer enn sin forgjenger. I tillegg til at spesifikasjonene har blitt litt bedre.

Nokia T20
Den nye Nokia-tablet koster mellem 2.490 og 2.995 kroner. (Foto: HMD Global)

 

Nokia T20 kommer med Android 11, 4G/LTE, 1o,4″ skjerm med 2K-oppløsning, 3 eller 4 GB RAM samt 32 eller 64 GB innebygd lagring (som kan utvides med opptil 512 GB med microSD-kort), 8 MP kamera samt 5 MP selfie-kamera, og det hele drives av en octa-core Unisoc Tiger T610 prosessor.

Nokia T20 har et batteri på hele 8200 mAh, i tillegg til at den er IP52-sertifisert, som betyr at den er støv- og sprut-sikker.

HMD Global gir også garanti for tre år med sikkerhetsoppdateringer og to års oppgradering av operativsystemet.

Overvåg barnet ditt!

Nokia T20 leveres med Google Kids Space, en beskyttet barnemodus, hvor barnet kan utforske apper, bøker og videoer for å pleie sin nysgjerrighet.

Nokia T20
Med Google Kids Space lover HMD Global, at du kan overvåke … unnskyld, beskytte barnene dine. (Foto: HMD Global)

Google Kids Space fungerer parallelt med ditt barns Google-konto, som foreldre kan hjelpe med å administrere med Family Link Foreldrekontroll.

Nokia T20 er også sertifisert i henhold til Googles Android Enterprise Recommended-program (AER), som oppfyller Googles enterprise-krav og dermed anbefalt til virksomhetsbruk.

Det nye nettbrettet fungerer også med HMD Enable Pro, forretningsløsningen til mobilitetsstyring (MMS) for virksomheter, som er designet til lett bruk og håndtering av implementerte enheter.

 

Pris og tilgjengelighet

Nokia T20 kan forhåndsbestilles i Norge allerede nå i fargen Ocean Blue. Og man får den i konfigurasjoner med hhv:

3 GB / 32 GB WiFi og 4 GB / 64 GB LTE/WiFi til en pris på henholdsvis 2.490 og 2.995 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Scroll to Top