Search
Generic filters

Nytt Nokia-nettbrett

Men Nokia var ikke borte likevel: N1 er et nytt Android-basert nettbrett fra den finske produsenten.

N1 er det første produktet fra den tidligere mobilgiganten, etter at de solgte hele sin mobildivision til Microsoft. Nioka er likevel fortsatt en av verdens største leverandører av nettverksteknologi til teleoperatører, og nå har de kort fortalt opprettet en ny mobildivisjon med en helt ny strategi.

Nokia N1 er et billig nettbrett basert på nyeste Android-versjon Lollipop, og vil i første omgang lanseres på det kinesiske markedet før nyttår. Deretter er det planlagt at N1 skal lande i  europeiske butikker etter årsskiftet.

Nettbrettet drives av en 64-bit Intel quad-core prosessor samt 2 gigabyte ram. Det får 32 gigabyte lagringsplass. Skjermen er på 7,9” og får en oppløsning på 2048 x 1536 piksler, hvilket er samme oppløsning som de større nettbrettene iPad Air 2 og HTC Google Nexus 9.

Nokia N1 er 200,7 mm høy, 138,6 mm bred og 6,9 mm tykk. Den veier 319 gram. Frontkameraet blir på 5 MP, mens hovedkameraet får 8 MP og kan ta opp video i 1080p.

nokia_n1_perspectives_-_tablet_gesture
Ovenpå Android Lollipop legger Nokia sitt egenutviklede brukergrensesnitt Nokia Z Launcher, som blant annet gir brukeren mulighet til å finne apper ved å tegne den første tittelbokstaven  på skjermen.

Norsk pris på Nokia N1 kommer til å ligge rundt 1.500 kroner.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker