TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nye sportsklokker fra Garmin

Garmin markerer Verdens løpedag med intet færre enn to klokker. En av dem lades av solen.

forfatter
Publisert 01.06.22 - 10:08

I forbindelse med Verdens løpedag slipper Garmin to klokkeserier for treningsinteresserte: Nemlig Forerunner 955 og Forerunner 255.

Garmin Forerunner 955 Solar
Garmin Forerunner 955 Solar. Foto: Garmin

Forerunner 955 Solar – lades av solen

Forerunner 955 Solar er Garmins første GPS-sportsklokke med solcellelading. Med sitt solcelledrevne Power Glass kan Forerunner 955 Solar gi opptil 20 dagers batteritid i smartklokkemodus og opptil 49 timer i GPS-modus.

Les også Din beste treningskamerat! Vi ba noen produsenter av treningsklokker om å plukke frem sine bestselgere i akkurat dette segmentet for å gjøre en liten sammenligning. Spennende, synes vi!

Multisportklokken er utviklet for å tåle mye, med en fargeberøringsskjerm som Garmin lover er både «lettlest og krystallklar», og selvsagt med Garmins brukergrensesnitt og knappestyring. Dette skal gi rask tilgang til helsefunksjoner, enklere kontroll på kartskjerm og mer.

Garmin Forerunner 955
Garmin Forerunner 955 har flere nyttige funksjoner for aktive atleter. Finnes som både Forerunner 955 og Forerunner 955 Solar. Bare sistnevnte har solcellelading. Foto: Garmin

Forerunner 955 Solar er utviklet for løperen med nye funksjoner som måling av pulsvariasjon under søvn (HRV), samt den nye funksjonen Training Readiness Score, som gir informasjon om hvordan du drar nytte av trening med hensyn til søvn, restitusjonstid, HRV-status og mer. I tillegg finnes en konkurranse-widget som skal hjelpe i planleggingen før neste konkurranse.

Hvis du ønsker klokken uten solcellelading, så heter den rett og slett Forerunner 955.

Les hele pressemeldingen her.

Garmin Forerunner 255
Garmin Forerunner 255. Foto: Garmin

Forerunner 255 – seriøs GPS-klokke til en rimelig penge

Hvis du kan klare deg med en litt enklere klokke, og dessuten 14 dagers batteritid i smartklokkemodus og 30 timer i GPS-modus, så kan den rimeligere Forerunner 255 være klokken for deg.

Den kommer i to versjoner, hver i to størrelser. Forerunner 255S og 255S Music har 41 mm urskive, mens Forerunner 255 og 255 Music måler 46 mm.

Les også Vista 2 - Pålitelig treningskompis Treningen blir jo alltid litt lettere med favorittmusikken i ørene. Men det er mye som må stemme for at det skal bli vellykket.
Jaybird Vista 2

Klokkene har flere nyttige funksjoner. Som Morgenrapport, som gir dagens værutsikter, forslag til treningsmengde samt info om hvordan søvnen din har vært. Støtte for triatlon og multisport gjør at du enkelt kan velge mellom aktiviteter som svømming, sykling og løping under konkurranse eller trening. Som Forerunner 955 og 955 Solar har klokkene HRV-status og dessuten en konkurranse-widget, som vir informasjon om forberedelse før konkurranse. Med prestasjonsdata, værvarsler og nedtellingstidtaker.

Garmin Forerunner 255 lifestyle
Garmin Forerunner 255 er ideell for løpere. Foto: Garmin

Klokkene har også Garmin Pay, som lar deg betale kontaktløst i butikk. I tillegg kan Forerunner 255 Music og Forerunner 255S Music lagre opptil 500 sanger i klokken, som enkelt kan lastes opp fra Apple- og Android-enheter via spillelister fra tredjeparts musikktjenester som Spotify og Deezer (krever abonnement). Musikken kan så strømmes direkte til dine trådløse ørepropper, uten behov for mobilen imellom.

Les hele pressemeldingen på Forerunner 255 her.

Les også Her er dommen over Beats' treningspropper Beats Fit Pro har aktiv støykansellering og 3D-lyd. De sitter fabelaktig, men hvordan låter de?
Beats Fit Pro 2

Forerunner 955 og 255: Priser og tilgjengelighet

Garmin Forerunner 955 og 955 Solar koster henholdsvis 6099 og 7199 kroner. Forerunner 255 og Forerunner 255S koster begge 3899 kroner, mens de i Music-versjon havner på 4449 kroner.

garmin.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Både analog og smart Med den nye klokken vivomove Trend blandes den analoge stilen med smarte funksjoner.
Test av Samsung Galaxy S23 Ultra? Vi ønsket å ha en ferdig test av den nyeste Samsung-topptelefonen klar til i dag. Men Samsung sa nei. Og den koreanske elektronikk-giganten er langt fra den eneste elektronikkprodusenten som lider av tvangsnevroser.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lanserer tre nye smarttelefoner med toppspesifikasjoner. Mobilene er tilgjengelig for salg allerede i dag.
lbpluss
Når nesten hele veien En svært bra treningsklokke som har alt. Inkludert katastrofal batteritid og høy prislapp.
OnePlus bekrefter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad lanseres 7. februar.
Følg Lyd & Bilde