Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Garmin blandar klassisk og smart

Med den nye klokken vivomove Trend blandes den analoge stilen med smarte funksjoner.

Skrevet av / 03.02.23 - 11:11
Garmin blandar klassisk og smart

Vivomove Trend er designet for å se ut som en analog klokke med tikkende visere, og har et skjult display som kun vises når du trenger det. Når du bruker berøringsskjermen, beveger viserne seg dynamisk slik at du enkelt kan se helsestatistikk og varsler.

Klokken fungerer med både Android og iOS, og hvis du har koblet den til mobilen, kan du motta og lese SMS, se oppdateringer fra sosiale medier, få e-post og mer, alt direkte på klokken uten å ta opp mobilen. Det er også kontaktløs betaling takket være Garmin Pay, slik at du kan betale en spontan-kaffe selv når du har glemt igjen lommeboken hjemme.

«vivomove Trend ble designet for å skape en sofistikert balanse mellom stil og funksjonalitet som passer for alle anledninger,» sier Susan Lyman, global sjef for consumer marketing hos Garmin. «Den kompakte størrelsen og det elegante designet sammen med den smarte og innovative helse- og treningsteknologien gjør Vivomove Trend til ditt perfekte tilbehør.»

vivomove Trend
vivomove Trend finnes i flere farger og har en boett i rustfritt stål sammen med et komfortabelt silikonarmbånd. Du kan også designe din egen vivomove Trend ved å selv velge de armbåndene og boettene du liker best. (Foto: Garmin)

Din helse

vivomove Trend har Garmins Body Battery-energiovervåkning, som hjelper deg med å finne den beste tiden for hvile og aktivitet. Her finnes også søvnovervåkning, som gir deg personlige poeng for nattens søvn, pulsmåling, pustedata med mer.

Klokken kan oppdage når du er stresset og minne deg om å roe deg ned – kanskje ved hjelp av den innebygde pusteøvelsen.

Du kan bruke Garmin Connect-appen til å følge menstruasjonssyklusen eller graviditeten din. Logg symptomer, få tips om øvelser, lær mer om hva du bør spise, og mye mer. Du kan bruke appen for kvinnehelse på klokken for å se og logge detaljer direkte på håndleddet.

Vivomove Trend skal kunne vurdere din metabolske alder, hvor din kronologiske alder, hvilepuls, aktivitet per uke og BMI eller kroppsfett i prosent tas med i beregningen for å vurdere om kroppen din er eldre eller yngre enn din faktiske alder. Du får også tips om hvordan du kan senke din metabolske alder.

Din trening 

Ulike aktivitetsprofiler, som styrketrening, yoga, løping med mer, finnes i klokken. Og når den kobles til mobilen, kan du bruke telefonens GPS for mer nøyaktig avstandsmåling, for eksempel når du går eller sykler.

Klokken kan telle skritt, antall trapper, forbrente kalorier, intensitetsminutter og mer.

Batteritiden er oppgitt til opptil fem dager i smartwatch-modus, og klokken kan lades trådløst via de fleste Qi-sertifiserte ladeplater.

Pris og tilgjengelighet

Prislappen ligger på 3.549 kroner og klokken kan kjøpes nå.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Scroll to Top