TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Finn min iPhone finner tredjeparts duppeditter

Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.

forfatter
Publisert 09.04.21 - 09:55

Finn min appen på iPhone er genial. Men bare hvis man har Apple-produkter. Da kan man finne mobilen man har lett etter, eller Airpods-ene som snek seg mellom sofaputene.

Nå har Apple endelig utvidet muligheten for å finne produkter som ikke er laget av Apple, som Belkins ørepropper, VanMoof elsykler og Chipotos dingsesporer.

Les også Verdens beste mobil! iPhone 12 Pro Max feier gulvet med konkurrentene, og har det beste kameraet vi har sett hittil.

Man må oppdatere mobilen eller iPad-en til iOS 14.3 for å at det skal funke, men tjenesten fungerer også på Mac OS 11.1 på en Mac.

Da kan man søke etter dingsen man ikke finner, og se på kartet hvor man satte fra seg sykkelen kvelden før.

Det er ikke usannsynlig at Apple vil støtte flere tredjepartsprodukter med finn-appen, når de nå åpner for det.

Les også Tesla på to hjul Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elsykkelmodellene fra det hollandske selskapet, som mener at deres smarte og internettoppkoblede sykler er fremtidens mobilitet.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Nå er "USB-C" loven vedtatt Forbrukerne vil snart kunne bruke én enkelt ladeløsning for sine elektroniske enheter, melder EU-parlamentet.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Følg Lyd & Bilde