Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Apple lanserer spatial video på iPhone 15 Pro

Nå må du oppdatere iPhone hvis du vil ta opp 3D-videoer for Apple Vison Pro.

Skrevet av / 12.12.23 - 17:56
Apple lanserer spatial video på iPhone 15 Pro

Apple har lansert en ny funksjon for iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max: spatial video. Den nye funksjonen er en del av iOS 17.2 og gjør det mulig å ta opp videoer i et nytt romlig format.

Kort sagt vil brukere av iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max nå kunne spille inn videoer i 3D etter å ha oppdatert telefonen til den nyeste versjonen av iOS. Videoene spilles inn i 1080p-oppløsning med 30 bilder per sekund.

Les også Apple Vision Pro er forsinket Det avanserte MR-headsettet kommer ikke i januar i det hele tatt, og du blir nok skuffet over nyheten!

Spatial-videoer vil vises som vanlige 2D-videoer på iPhone og andre enheter, men vil være tilgjengelig i 3D på den kommende Apple Vision Pro. Opptakene vil være tilgjengelige på alle brukerens enheter gjennom iCloud-synkronisering, skriver Apple i en pressemelding.

Brugere af iPhone 15 Pro og 15 Pro Max kan allerede nu gå i gang med at optage 3D-videoer til deres kommende Apple Vision Pro. (Foto: Apple)

Det faktum at den nye funksjonen lanseres nå – flere måneder før Apple Vision Pro kommer på markedet – vil angivelig gjøre det mulig for brukerne å spille inn og lagre romlig video klar til bruk på den nye plattformen.

Les også Ha det, Lightning-kontakt! Et par hyggelige forbedringer, men vil folk virkelig stå i kø for å oppgradere 14 Pro Max?
Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top