Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

LG utvidet sin Signature Kitchen Suite på EuroCucina

På EuroCucina-messen i Milano presenterte LG en rekke nye kjøkkenprodukter i sin eksklusive Signature Kitchen Suite-serie.

Skrevet av / 26.04.24 - 12:01
LG utvidet sin Signature Kitchen Suite på EuroCucina

På EuroCucina, en av de viktigste internasjonale kjøkkenmessene, som ble arrangert i Milano fra 16. til 21. april, viste LG frem en rekke nye produkter i sin Signature Kitchen Suite – i form av innbyggningsovner, induksjonstopper og vifteløsninger.

LG ønsker å styrke sin posisjon innen hvitevarer på det europeiske markedet, spesielt i det øvre segmentet, og viste frem et utvidet utvalg av innbyggingskjøkkenprodukter, som ifølge selskapet kombinerer AI-teknologi med elegant stil.

LG Signature Kitchen Suite 60 cm innbyggingsovn. Foto: LG

Ovn med matlagingsteknologi

Signature Kitchen Suite 60 cm innbyggingsovn debuterte på EuroCucina, og sies å være designet med tanke på europeiske forbrukere. Gourmet AI betyr at ovnen kan gjenkjenne hva som skal tilberedes og automatisk velge riktig tilberedning, blant 130 oppskrifter. En annen Gourmet AI-funksjon er bruningskontroll, og via LGs ThinQ-app kan du følge med på tilberedningsprosessen via mobiltelefonen og finne ut når maten er ferdig.

Ovnen har en forbedret versjon av LGs ProBake, som drives av inverterteknologi og hevdes å gi jevn varme og rask tilberedning (med energiklasse A++). Viften roterer frem og tilbake, noe som hevdes å gi jevn oppvarming og bedre resultater i Air Fry-modus.

LG Signature Kitchen Suite 90 cm induksjonstopp med frisone. Foto: LG

Induksjonstopp med frisone

Signature Kitchen Suite 90 cm induksjonstopp med frisone betyr at du kan plassere gryter og panner i ulike størrelser hvor som helst på kokeflaten. Platetoppen registrerer og sporer automatisk plasseringen av gryter og panner, slik at du slipper å stoppe og endre innstillingene når du flytter en gryte fra ett sted til et annet på platetoppen.

Den innebygde AI-teknologien holder oversikt over temperaturen på gryter og panner og senker automatisk varmen ved behov, for eksempel for å unngå søl når du koker vann eller koker suppe.

Les også LG Styler er luksus til garderoben LG Styler puster nytt liv i tøyet, og kan i tillegg spare deg for en tur på renseriet.
LG Signature Kitchen Suite «downdraft hood». Foto: LG

Tilleggsvifte

Signature Kitchen Suite downdraft-hette er en 90 cm bred vifte med svart glassdesign som komplementerer induksjonstoppen. Hetten kan integreres i kjøkkenøyer og benkeplater, og er bare synlig når den er i bruk, ettersom den glir ned i benkeplaten når den er slått av.

LG Signature Kitchen Suite 122 cm bredt kjøleskap og fryser med franske dører. Foto: LG

Stort og fleksibelt kjøleskap med fryser

I tillegg til disse tre innovasjonene viste LG frem en rekke andre produkter som induksjonstopper, mikrobølgeovner og kjøleprodukter. Sistnevnte segment inkluderer Signature Kitchen Suite 122 cm bredt kjøle- og fryseskap med franske dører, der den nedre delen består av fire uttrekkbare skuffer som kan stilles inn på forskjellige temperaturer (fra -21 til 5 grader Celsius) for ulike bruksområder, som fryser, vinkjøleskap med mer. Wi-Fi er innebygd, og kjøle- og fryseskapet kan overvåkes via ThinQ-appen.

Vi gleder oss til å vise frem våre nyeste innebygde innovasjoner under årets designuke i Milano, og til å demonstrere vårt engasjement for å lede an i nye designtrender og møte de europeiske kundenes ulike behov. LG vil fortsette å styrke sin tilstedeværelse i Europa gjennom et utvidet utvalg av innbyggingsapparater som leverer stil, ytelse og bekvemmelighet på kjøkkenet», sier Lyu Jae-cheol, CEO i LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Pris og tilgjengelighet

Priser og leveringsdatoer for de nye produktene er i skrivende stund ikke offentliggjort.

Les også LG har videreutviklet Styler LG har lansert en oppdatert versjon av sitt Styler-skap, nå med en håndholdt steamer og et forbedret vibrasjonssystem for kleshengere.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Scroll to Top