Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

LG ønsker å øke komforten på badet

LG introduserer en rekke livsstilsløsninger for hjemmet og tar med seg badeløsningen PuriCare HydroTower inn på badet.

Skrevet av / 28.02.24 - 14:18
LG ønsker å øke komforten på badet

På Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) i Las Vegas, USA, 27.-29. februar, viser LG frem en rekke livsstilsløsninger som vil forbedre og berike hverdagen gjennom sofistikert teknologi og brukervennlig design. Med badeløsningen PuriCare HydroTower, som består av tre produkter, ønsker selskapet å utvide den forbedrede kundeopplevelsen til badet.

LGs smarte bad- og dusjrengjøringsmiddel gir en forfriskende dusjopplevelse som leverer rent, renset vann gjennom et avansert vannfilter. Termostaten har en kontrollenhet med display som gjør det enkelt å se den aktuelle vanntemperaturen.

HydroTower produserer en renset tåke og holder vanntilførselen og vanntanken ren ved hjelp av teknologi som fjerner skadelige stoffer og mineraler og forhindrer kalkavleiringer. Produktet varmer opp vannet til 100 grader Celsius for å stoppe bakterievekst og kan også filtrere ultrafine støvpartikler fra luften, noe som gir et sunnere og mer behagelig innemiljø.

LG-BathSolution1 LG-PuriCareHydroTower1
<
>
LG PuriCare HydroTower. Foto: LG

Før fuktingsprosessen starter, bruker PuriCare HydroTower damp til å rengjøre og automatisk tørke banen som fuktpartiklene passerer gjennom, noe som øker hygienen ytterligere. Systemet overvåker vannforbruket og varsler brukeren når det er på tide å skifte vannfilter.

Baderomsløsningen omfatter også produktet Smart Airflower, som har som mål å skape et komfortabelt baderomsmiljø ved aktivt å kontrollere lufttemperatur og luftfuktighet. Smart Airflower er utstyrt med to vifter som trekker ut fuktighet og én som avgir varm, tørr luft.

Den tredje delen av baderomsløsningen er et allsidig smartspeil som skal fungere som et knutepunkt for AI-baserte tjenester med nyttig innhold som dusj- og badetips – og som også fungerer som et vanlig speil.

LG Styling Board. Foto: LG

Alt-i-ett stryksystem

LG viser også Styling Board, et sammenleggbart strykebrett med integrert dampstrykejern og oppbevaringsplass for tilbehør. Et strykesystem som genererer fem bar høytrykksdamp for å glatte ut uønskede folder. Dampkraften kommer fra en dampgenerator og fra det interne varmesystemet som er innebygd i strykebrettets overflate.

Stylingbrettet har to vifter som bidrar til å fjerne fuktighet fra plaggene, og forhindrer at stoffet krymper, noe som gjør det egnet til å håndtere ømfintlige plagg, sier LG. Høyden kan justeres, og produktets hjul låses automatisk under stryking.

LG er glade for å kunne presentere KBIS 2024-besøkende for et eksepsjonelt utvalg av innovasjoner til hjemmet, inkludert badeløsningen PuriCare HydroTower og strykesystemet Styling Board», sier Lyu Jae-cheol, CEO for LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Pris og tilgjengelighet

LG PuriCare HydroTower får sin internasjonale debut på KBIS 2024 og ble lansert med stor suksess i Sør-Korea i fjor, der den ifølge LG solgte mer enn 10 000 enheter på bare 50 dager. I skrivende stund foreligger det ingen informasjon om når PuriCare Hydrotower og Styling Board lanseres i Norden og hva de vil koste.

Les også LG har videreutviklet Styler LG har lansert en oppdatert versjon av sitt Styler-skap, nå med en håndholdt steamer og et forbedret vibrasjonssystem for kleshengere.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pizzaovn med roterende stein

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Scroll to Top