Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Jabra Elite 4 Active liker aktivitet

Nye true wireless-ørepropper for en aktiv livsstil

Skrevet av / 04.01.22 - 10:00
Jabra Elite 4 Active liker aktivitet

I morgen starter CES, men allerede i dag kommer Jabra med nyheten Elite 4 Active, et nytt tilskudd til Elite-familien.

Elite 4 Active er en budsjettversjon av Elite 7 Active, (som for øvrig ligger i «testkøen» hos oss) men med mange av funksjonene som en del konkurrenter i samme prisklasse mangler.

Jabra Elite 4 Active
Foto: Jabra

Hodetelefonene har fire innebygde mikrofoner og en spesiell beskyttelse av nett som skal virke mot vindstøy, slik at brukeren kan høres tydelig i samtaler. Videre er hodetelefonene IP57-klassifisert, som betyr at de er både vanntette og svettesikre, og de skal også sitte så godt fast i ørene at de ikke faller ut under tøffe og svette treningsøkter.

Jabra Elite 4 Active
Med IP57-klassifisering skal øreproppene takle svette treningsøkter (Foto: Jabra)

 

Øreproppene er utstyrt med 6mm høyttalerelement og har aktiv støyredusering (ANC), justerbar equalizer og HearThrough. Hodetelefonene kan også brukes i mono-modus (en propp om gangen) om det er ønskelig.

Batteritiden er oppgitt til sju timers uavbrutt spilletid med aktiv støyredusering, og skal ha opptil 28 timer sammen med ladeetuiet.

«Alle vet hvor viktig det er å holde seg i form, og Elite 4 Active hjelper brukerne med å opprettholde motivasjonen og konsentrasjonen under treningsøktene. Nye Elite 4 Active er et utmerket alternativ for de som har en aktiv livsstil, men ingen ikke trenger samme intensitet som premiumalternativet Elite 7 Active. Nok en gang viser vi at Jabra har noe for alle preferanser» sier Calum MacDougall, vice VD hos Jabra. 

Elite 4 Active støtter Alexa, automatisk avspilling med Spotify og automatisk tilkobling til Android-enheter med Google Fast Pair (kompatibel med Android OS 6 og nyere).

Pris og tilgjengelighet

Elite 4 Active er tilgjengelig i marineblå, svart og lys mint og kan kjøpes fra i dag til 1.299 kroner

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top