TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

X-Series: Nye trådløse høyttalere fra Sony

Sony vil gi deg en høyttaler som passer perfekt til musikken din, gjennom et bredt utvalgt av alternativer for lydkvalitet, bærbarhet, resistens og belysning.

forfatter
Publisert 23.04.21 - 13:16

Uansett om du er innendørs eller utendørs, alene eller sammen med venner, så hevder Sony at en av deres nye X-series-høyttalere skal passe til nettopp deg. SRS-XP700, SRS-XP500 eller SRS-XG500 sies å passe til alles musikkstil.

Sony SRS-XP700 forfra. (Foto: Sony)

Klar og kraftig lyd

Alle de tre høyttalerne har Sonys innovative X-Balanced Speaker Units. De skal ifølge produsenten gi større lydtrykk og mindre forvrengning ved å maksimere høyttalerens overflate, som betyr at man får en rikere og klarere lyd uansett hva slags musikk man spiller av.

SRS-XP700 har tre diskanter foran (hvor to fungerer samtidig) og en enhet på baksiden som leverer Omnidirectional Party Sound, som skal gi en dyp og kraftig bass samt klar lyd.

SRS-XP500 og SRS-XG500 har to diskanter foran som til sammen gir Powerful Party Sound. SRS-XG500 har også slavebasser som er optimert til å gi klar basslyd.

Med XP700 eller XP500 kan du fortsette festen selv om det kommer noen dråper regn. XG500 er utstyrt med en slitesterkt og vannavvisende overflate som holder høyttaleren tørr, i tillegg til å gjøre den støvtett. (Foto: Sony)

Sony har oppgitt batterilevetiden til 25 timer for SRS-XP700, 20 timer for SRS-XP500 og 30 timer for SRS-XG500.

Hvis du er glad i karaoke kan høyttalerne i X-serien også være noe for deg. SRS-XP700 og SRS-XP500 har to mikrofoninnganger, en til mikrofon pluss en til guitar eller mikrofon. De har bl.a. også Voice Changer og Echo samt DJ-kontroller slik at man kan legge til lydeffekter.

Les også Bærbare høyttalere til påsketuren Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
reisehøyttalere Portable Speakers spring 2021 SPREAD(easter theme)

SRS-XP700, SRS-XP500 og SRS-XG500 har USB til oppladning og avspilling av digitale filer. Alle de tre høyttalerne er Bluetooth-kompatible slik at man kan parre dem med Bluetooth-enhetene sine.

Alle høyttalerne har også Party Connect slik at man koble opptil 100 (!) kompatible høyttalere sammen, som så synkroniserer musikken og belysningen.

Sony SRS-XP700 bakfra. (Foto: Sony)

Priser og tilgjengelighet

Alle de tre høyttalerne vil være tilgjengelige fra juni.

 • SRS-XP700: 5.500 kr.
 • SRS-XP500: 3.700 kr.
 • SRS-XG500: 4.500 kr.

sony.no

SRS-XP700 veier nesten 17 kg og er nok mer flyttbar enn bærbar. (Foto: Sony)

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Knuser konkurrentene Reference 3 Meta sparer deg for mye penger, og gir deg likevel ekte high-end lyd knapt uten noen begrensninger.
Følg Lyd & Bilde