TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

UE Wonderboom og Hyperboom i nye versjoner

De populære Wonderboom-høyttalerne fra Logitch-eide Ultimate Ears har kommet i sin tredje utgave. Og Hyperboom har fått et ansiktsløft.

forfatter
Publisert 19.08.22 - 08:30

Ultimate Ears, som er en del av Logitech, har hatt suksess med sin serie av bærbare bluetoothhøyttalere som alle ender på -boom.

Det nyeste tilskuddet er Wonderboom 3, som byr på sprakende farger, forbedret Bluetooth-rekkevidde, lengre batterilevetid og et trekk av 100& gjenbruksstoff, samt minst 31% gjenvunnet plastikk i kabinettet.

Til tross for sin lille formfaktor loves «heftig bass» og opptil 14 timers spilletid i full stereo. Og takket være IP67-klassifieringen kan Wonderboom 3 tåle både vann og støv, perfekt ved bassenget eller stranden. Du kan også ha den med i boblebadet.

HYPERBOOM WHITE Swimming Pool Party
UE Hyperboom fås nå i hvit. (Foto: Ultimate Ears)

Ultimate Ears Hyperboom er seriens tyngste og mest bassrike høyttaler. Modellnummeret er det samme, men den har fått et ansiktsløft i form av en ny hvit versjon. Hyperboom lover bred dynamisk rekkevidde. Den mottok også stående applaus fra sjefsredaktør Svendsen, da han testet den svarte utgaven i 2020. Med IPX4-sertifisering er UE Hyperboom festsikker, men ikke mist den i bassenget – da drukner den!

WONDERBOOM 3 Family
UE Wonderboom 3 fås i fire farger. (Foto: Ultimate Ears)

Pris og tilgjengelighet
Ultimate Ears Wonderboom 3 kan kjøpes fra den 31. august. Prisen er 1.099 kroner.
Hyperboom White kan kjøpes fra den 9. september for 4.599 kroner.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Komplett stereoanlegg på liten plass Større trådløs JBL-høyttaler.
lbpluss
Musikalsk hyllest til Italias fiolinmakere Sonus faber fornyer Homage-serien
Følg Lyd & Bilde