Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

UE Wonderboom og Hyperboom i nye versjoner

De populære Wonderboom-høyttalerne fra Logitch-eide Ultimate Ears har kommet i sin tredje utgave. Og Hyperboom har fått et ansiktsløft.

Skrevet av / 19.08.22 - 08:30
UE Wonderboom og Hyperboom i nye versjoner

Ultimate Ears, som er en del av Logitech, har hatt suksess med sin serie av bærbare bluetoothhøyttalere som alle ender på -boom.

Det nyeste tilskuddet er Wonderboom 3, som byr på sprakende farger, forbedret Bluetooth-rekkevidde, lengre batterilevetid og et trekk av 100& gjenbruksstoff, samt minst 31% gjenvunnet plastikk i kabinettet.

Til tross for sin lille formfaktor loves «heftig bass» og opptil 14 timers spilletid i full stereo. Og takket være IP67-klassifieringen kan Wonderboom 3 tåle både vann og støv, perfekt ved bassenget eller stranden. Du kan også ha den med i boblebadet.

HYPERBOOM WHITE Swimming Pool Party
UE Hyperboom fås nå i hvit. (Foto: Ultimate Ears)

Ultimate Ears Hyperboom er seriens tyngste og mest bassrike høyttaler. Modellnummeret er det samme, men den har fått et ansiktsløft i form av en ny hvit versjon. Hyperboom lover bred dynamisk rekkevidde. Den mottok også stående applaus fra sjefsredaktør Svendsen, da han testet den svarte utgaven i 2020. Med IPX4-sertifisering er UE Hyperboom festsikker, men ikke mist den i bassenget – da drukner den!

WONDERBOOM 3 Family
UE Wonderboom 3 fås i fire farger. (Foto: Ultimate Ears)

Pris og tilgjengelighet
Ultimate Ears Wonderboom 3 kan kjøpes fra den 31. august. Prisen er 1.099 kroner.
Hyperboom White kan kjøpes fra den 9. september for 4.599 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top