Strømmer høyoppløst fra nesten alle tjenester

Trådløs stereo med bedre lyd.
forfatter

De små og vidunderlige KEF LS50 Wireless II, er blant de beste trådløse stereohøyttalerne vi har testet. Nå får de også støtte for Roon, som er en klient du kan laste ned og inkludere Tidal eller Qobuz, og strømme opptil 24-bits, 384 kHz lydfiler gjennom.

Roon kombinerer musikkbiblioteket ditt med din foretrukne strømmetjeneste, i et oversiktlig grensesnitt, som støtter strømming til mange Roon-sertifiserte enheter, som KEF LS50 Wireless II.

Les også
Trådløst mirakel i stereo Trådløs musikk i stereo blir ikke bedre enn med KEFs små høyttalere.

De små høyttalerne med KEFs unike koaksialelement, som også har fysiske tilkoblinger på baksiden, i tillegg til strømming over Wifi eller Bluetooth, og kan kobles sammen med den trådløse subwoofere KC62.

Da har man et trådløst stereoanlegg i premium-klassen, som også kan erstatte lydplanker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også