TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Soundboks Go er en ny ultrakraftig Bluetooth-høyttaler

Verdens kraftigste bærbare høyttaler har fått en lillebror, den er enklere å bære, men spiller fortsatt skikkelig høyt

forfatter
Publisert 29.03.22 - 15:10

Hjemmefestens fryd og nabolagets frykt. Vi snakker om Soundboks partyhøyttalere.

Enten man er fan eller ikke må man nesten innrømme at danske Soundboks er i særklasse blant bærbare Bluetooth-høyttalere med sin evne til å få trøkk på festen. Og nå har boksen fått seg en lillebror, som er betydelig enklere å frakte med seg.

Soundboks Go, som nettopp har blitt presentert, veier halve vekten av den fullvoksne utgaven, men den skal fortsatt være i stand til å varte opp til fest.

 

 

Go Product Sill Angle 1
Soundboks Go er litt mer bærbar enn forgjengeren. (Foto: Soundboks)

Soundboks har tidligere markedsført seg kraftig på å kunne spille høyere enn konkurrentene. Men de siste årene har selskapet fått kritikk på grunn av høylytte fester i byparker. Det er sannsynligvis årsaken til at pressemeldingen om Soundboks Go har fått et litt annet fokus:

«For oss har begrepet konsertnivå aldri handlet kun om lydstyrke. Det handler også om den fulle lyden, den helhetlige opplevelsen og idéen om å alltid kunne få følelsen av å være på konsert omgitt av musikk og venner».

Soundboks Go veier 9,2 kg og er utstyrt med to klasse D-forsterke på 72 W, som driver henholdsvis en 10-tommers baseenhet og en hornladet domediskant. Det utbyttbare batteriet gir en spilletid på «opptil 80 timer». Og det kommer så klart an på hvor høyt det spilles. På maks volum og innstillingen «Bass+» holder batteriet til seks timers bruk. På denne innstillingen leverer høyttaleren angivelig et lydtrykk på 121 dB! Lydtrykket er ikke nevnt i pressemeldingen, men vi har spurt produsenten.

Les også Festen fortsetter døgnet rundt! Tredje utgave av danske Soundboks er villere, høyere – og dere kan lage en gjeng sammen.

Hvis én høyttaler ikke skulle holde til festen, er det mulig å koble sammen opptil fire Soundboks-høyttalere trådløst ved hjelp av styrings-app’en. Men det fungerer kun med Soundboks Go 3 og 3. generasjon av den opprinnelige Soundboks.

Soundboks Go koster 6.999 kroner og kan bestilles fra i dag. For 500 kroner ekstra kan man også kjøpe med en bæreveske.

Vi kommer tilbake med en test – og håper på godt vær til hagefest i nærmeste fremtid.

Soundboks

5
Soundboks Go veier rundt halvparten av vekten til den normale utgaven. (Foto: Soundboks)

 

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dypbass du aldri før har hørt Sjansen for at du har sett eller hørt om Kerr, er minimal. Det bør du definitivt gjøre noe med.
B&O Beosound Balance - endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance låter veldig bra alene - og enda bedre i par.
Sonos har gjort et merkelig valg Sonos demonstrerte sin rimeligste lydplanke Ray i København onsdag. Men hva har de gjort?
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærte seg død, var ikke det hele historien. For Onkyo-merket lever nå videre i amerikanske hender.
Den beste trådløse vi har hørt KEFs trådløse, gulvstående LS60 Wireless, er intet mindre enn brilliant.
Sonos: Alle ryktene var sanne! Sonos nye stemmeassistent og lydplanke har nå fått offisielt navn og lanseringsdato. Det er også bærbare nyheter.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend