Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Soundboks Go er en ny ultrakraftig Bluetooth-høyttaler

Verdens kraftigste bærbare høyttaler har fått en lillebror, den er enklere å bære, men spiller fortsatt skikkelig høyt

Skrevet av / 29.03.22 - 15:10
Soundboks Go er en ny ultrakraftig Bluetooth-høyttaler

Hjemmefestens fryd og nabolagets frykt. Vi snakker om Soundboks partyhøyttalere.

Enten man er fan eller ikke må man nesten innrømme at danske Soundboks er i særklasse blant bærbare Bluetooth-høyttalere med sin evne til å få trøkk på festen. Og nå har boksen fått seg en lillebror, som er betydelig enklere å frakte med seg.

Soundboks Go, som nettopp har blitt presentert, veier halve vekten av den fullvoksne utgaven, men den skal fortsatt være i stand til å varte opp til fest.

 

 

Go Product Sill Angle 1
Soundboks Go er litt mer bærbar enn forgjengeren. (Foto: Soundboks)

Soundboks har tidligere markedsført seg kraftig på å kunne spille høyere enn konkurrentene. Men de siste årene har selskapet fått kritikk på grunn av høylytte fester i byparker. Det er sannsynligvis årsaken til at pressemeldingen om Soundboks Go har fått et litt annet fokus:

«For oss har begrepet konsertnivå aldri handlet kun om lydstyrke. Det handler også om den fulle lyden, den helhetlige opplevelsen og idéen om å alltid kunne få følelsen av å være på konsert omgitt av musikk og venner».

Soundboks Go veier 9,2 kg og er utstyrt med to klasse D-forsterke på 72 W, som driver henholdsvis en 10-tommers baseenhet og en hornladet domediskant. Det utbyttbare batteriet gir en spilletid på «opptil 80 timer». Og det kommer så klart an på hvor høyt det spilles. På maks volum og innstillingen «Bass+» holder batteriet til seks timers bruk. På denne innstillingen leverer høyttaleren angivelig et lydtrykk på 121 dB! Lydtrykket er ikke nevnt i pressemeldingen, men vi har spurt produsenten.

Les også Festen fortsetter døgnet rundt! Tredje utgave av danske Soundboks er villere, høyere – og dere kan lage en gjeng sammen.

Hvis én høyttaler ikke skulle holde til festen, er det mulig å koble sammen opptil fire Soundboks-høyttalere trådløst ved hjelp av styrings-app’en. Men det fungerer kun med Soundboks Go 3 og 3. generasjon av den opprinnelige Soundboks.

Soundboks Go koster 6.999 kroner og kan bestilles fra i dag. For 500 kroner ekstra kan man også kjøpe med en bæreveske.

Vi kommer tilbake med en test – og håper på godt vær til hagefest i nærmeste fremtid.

Soundboks

5
Soundboks Go veier rundt halvparten av vekten til den normale utgaven. (Foto: Soundboks)

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top