Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sharp drar i gang festen med SumoBox og XParty Street Beat

Med teknologi fra Devialet (!) loves det saftig bass og høyt lydtrykk.

Skrevet av / 28.06.23 - 09:00
Sharp drar i gang festen med SumoBox og XParty Street Beat

Sommeren er høysesong for hageparty og annen festligheter, der stikkordet er høy musikk, pumpende bassrytmer og gjerne litt lyseffekter på toppen av det hele. Nå melder også Sharp seg på med to skreddersydde partyhøyttalere.

SumoBox er en kraftig bærbar høyttaler med Devialet-teknologi, som visstnok skal treffe deg som en sumobryter… ! Mens den mindre XParty Street Beat er en bærbar høyttaler med LED og DJ-effekter.

Les også Trådløse partyhøyttalere til sommerfesten En partyhøyttaler er den perfekte løsningen for å skape en uforglemmelig fest! Vi har testet 7 festglade høyttalere for deg som digger god lyd.

Sharp SumoBox – med basshjelp fra Devialet

Stereo-høyttalersystemet SumoBox (CP-LS100) er den største av de to nykommerne fra Sharp. Den kan angivelig levere opptil 105 dB ren lyd via to 8″ basshøyttalere og to 2″ diskanthøyttalere. Et lukket kabinett av tre lover balansert akustikk, mens det vinklede designet sikrer optimal lydspredning.

Ekstra interessant er det at Sharp har inngått et samarbeid med den franske produsenten Devialet (kjent for bl.a high-end forsterkere og høyttalere i Phantom-serien). SumoBox bruker Devialets SAM®-teknologi (Speaker Active Matching). Denne skal gjøre SumoBox i stand til å produsere fyldig, detaljert og kraftig bass. Sharp hevder dette vil gi lyd akkurat slik den er ment å oppleves.

SumoBox_1 SumoBox_2
<
>
Utskiftbar batteripakke: Det utskiftbare 14,8 V 5Ah litium-ion-batteriet lover opptil 10 timers spilletid. Batteripakken kan byttes med en annen på få sekunder, eller du kan koble til strømforsyningen for å lade mens du rocker videre. (Foto: Sharp)

SumoBox har tilsynelatende gode tilkoblingsmuligheter: 3 inngangskanaler, TRS/XLR-combo (2x) med romklang, bass- og diskantjustering, samt Aux/Bluetooth – alle med separat nivåkontroll. Det er enkelt å koble til et keyboard, en gitar eller en mikrofon og justere nivået.

SumoBox kan også kobles sammen trådløst med en annen SumoBox, og levere stereomusikk via Bluetooth. Alternativt kan du bruke kablet høyttaler-link. Høyttaleren har beslag i bunnen, slik at den kan monteres på et stativ og gi enda bedre lyddekning.

Sharp XParty Street Beat: Ta med festen hvor som helst, og når som helst 

XParty Street Beat skal være valget for musikkentusiasten som alltid er på farten. Denne modellen er bærbar og har innebygde hjul og et bærehåndtak. Den har også telefon-/nettbrettholder på toppen, slik at man kan ha problemfri tilgang til spillelister og enkel lading via USB-porten. Høyttalerens flerfargede LED-diskolys og stroboskop danser til musikken, og lover en medrivende festopplevelse.

XParty Street Beat er også sprutsikker (IPX4), noe som gjør den godt egnet for utendørs bruk i sommerværet og nær bassenget (bare ikke mist den oppi!). Med opptil 12 timers spilletid fra det innebygde oppladbare lithium-ion-batteriet, kan festen fortsette hele natten.

Sharp XParty Street Beat. (Foto: Sharp)

Pris og tilgjengelighet

Sharp SumoBox og XParty Street Beat er tilgjengelig nå fra utvalgte forhandlere, til veiledende utsalgspriser på 5490 kroner og 3999 kroner. Det er omtrent det samme som nykommerne fra Klipsch, som du kan lese mer om i artikkelen under!

Les også Nye «naboplagere» fra Klipsch Nå vil også Klipsch være med på festen: Gig XXL og Gig XL lover full trøkk og fengende lysshow..
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Sonos Roam oppdatert for sommeren

Her er Samsungs nye lydplanker

- Den nye Sonos-appen suger

Kjempebillig høyttaler

Nå kan du velge farge

Quad oppgraderer flaggskipet.

Trådløs luksus fra Frankrike

Epos vokser

Fargerik Burmester-høyttaler

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Ny høyttalerserie fra DALI

Ny generasjon med unik modell

Scroll to Top