Nyhet

Klipsch lanserer partyhøyttalerne Gig XXL og Gig XL

Nå vil også Klipsch være med på festen: Gig XXL og Gig XL lover full trøkk og fengende lysshow..

Skrevet av / 23.06.23 - 13:37
Klipsch lanserer partyhøyttalerne Gig XXL og Gig XL

Klipsch er allerede kjent for å lage høyttalere med høyere «partyfaktor» enn andre, men den amerikanske produsenten har ennå hatt til gode å tilby rendyrkede partyhøyttalere. Det blir det forandring på i sommer: Klipsch introduserer nå Gig XXL og Gig XL, deres første trådløse og bærbare partyhøyttalere med Bluetooth.

Les også Trådløse partyhøyttalere til sommerfesten En partyhøyttaler er den perfekte løsningen for å skape en uforglemmelig fest! Vi har testet 7 festglade høyttalere for deg som digger god lyd.

Klipsch Gig XXL og Gig XL partyhøyttalere

Begge modellene lover kraftig og dynamisk lyd til både innendørs og utendørs bruk. De skiller seg fra andre Klipsch-modeller ved å tilby dynamiske lysshow, som er synkronisert med musikken og kan tilpasses dine preferanser.

Minstemann Gig XL er sprutsikker med IPX4-sertifisering, og lover stor lyd med en 6,5″  bass og 2″ diskant. Den skal klare et lydtrykk på 105 dB ved 0,5 m. Den større Gig XXL har like store, men dobbelt antall høyttalerenheter og leverer rett over 110 dB. Den har også inngang for instrumenter, slik at du for eksempel kan koble til en gitar eller et keyboard. Det følger med en kablet mikrofon, som kan inspirere til karaokefest!

Foruten Bluetooth har høyttalerne både 3,5 mm minijack så vel som USB-inngang, og det vil være mulig å sammenkoble to høyttalere for å lage enda kraftigere stereolyd. Klipsch lover at festen kan vare i opptil 8 timer med volumet på full guffe, takket være høyeffektive litium-ion batterier.

Pris og tilgjengelighet

Klipsch Gig XXL  og Gig XL skal koste henholdsvis 5490 og 3490 kroner, og de vil bli tilgjengelig hos autoriserte forhandlere i løpet av juli.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Offisielt: Nå er JL Audio en del av Garmin

DALI 40 år - feirer med heftige high-end høyttalere

Dynaudio i bærekraftig treverk

Episk drønn fra UE

Fullstendig vanvittig subwoofer

Partyhøyttaler med Dolby Atmos

Scroll to Top