TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Polk Audio Magnifi Mini AX får Dolby Atmos og DTS:X

Polk Audio har oppdatert sin populære miniatyr-planke med flere viktige finesser.

forfatter
Publisert 19.03.22 - 10:00

Kompakte lydplanker er i vinden som aldri før: De tar liten plass, men kan gi en massiv forbedring av TV-lyden – og behøver ikke koste en formue. Nå er Polk Audio klar med en ny kandidat: Den superkompakte Magnifi Mini-AX.

Les også Første Atmos-planke fra Polk Signa S4 lover tredimensjonal Atmos-lyd og krystallklare dialoger. Og den blir tilsynelatende billig!

Polk Audio Magnifi Mini AX

Den nye mini-planken fra Polk slekter tydelig på Magnifi Mini som vi har testet tidligere: Vi fant da at denne lille krabaten ga ganske imponerende lyd i forhold til størrelsen.

Arvtageren er relativt lik rent fysisk, bare et par centimeter bredere, og har fått et mer elegant stofftrekk. Den har fått lagt til noen viktige finesser på lydsiden. AX-versjonen legger blant annet til støtte for lydformatene Dolby Atmos og DTS:X. Vi vet av erfaring at disse formatene kan gi et durabelig løft i surround-opplevelsen, med et enda større og mer tredimensjonalt lydbilde.

Polk Audio Magnifi Mini AX
Polk Audio Magnifi Mini AX. (Foto: Produsenten)

Magnifi Mini AX er utstyrt med fem høyttalerelementer, men i likhet med konkurrenten Sonos Beam(Gen 2) har den ingen høyttalere som vender oppover (s.k høydekanaler), men snarere fremover og til siden. Polk hevder imidlertid at de har oppnådd et stort og omsluttende lydbilde. I tillegg til å spille av 3D-lydformatene fra Dolby og DTS, finnes det en egen 3D Audio funksjon som oppskalerer vanlige lydformater til surround.

AX-modellen kommer også med en dedikert trådløs subwoofer: det er denne som tar seg av de dypeste bassfrekvensene, og bidrar til at lydplanken kan lages såpass liten. Bassen kan justeres med BassAdjust, mens en egen VoiceAdjust gjør det mulig å fremheve dialogene. Polk har også inkludert en egen nattmodus, for når du ikke vil forstyrre naboene med for mye bass!

 

polk magnifiminiax complete polk magnifiminiax getmaximum
<
>
MagniFi Mini AX har innebyd Wi-Fi, og støtter blant annet AirPlay 2, Chromecast og Spotify Connect, som gjør det enkelt å bruke lydplanken til musikkavspilling i tillegg til filmlyd.(Foto: Produsenten)

 

Pris og tilgjengelighet

Polk Magnifi Mini AX er akkurat lansert på det globale markedet, og vi regner med at den også dukker opp hos nordiske forhandlere etter hvert. Prisen oppgis til 479 euro eller cirka 5000 kroner – inkludert subwoofer. Polk tilbyr også de trådløse bakhøyttalerne SR2, for 199 euro / ca 2000 kroner, for dem som vil oppgradere til full surround!

Les også Knøttliten lydplanke fra LG LG Eclair lover storslagen surroundlyd fra en superkompakt lydplanke, men klarer ikke å innfri helt.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Knuser konkurrentene Reference 3 Meta sparer deg for mye penger, og gir deg likevel ekte high-end lyd knapt uten noen begrensninger.
Følg Lyd & Bilde