Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny utgave av Steinway Lyngdorf Model C

Den nye versjonen av Model C-høyttaleren er slankere enn forgjengeren, som hadde en innebygd subwoofer.

Skrevet av / 07.02.24 - 16:50
Ny utgave av Steinway Lyngdorf Model C

Steinway Lyngdorfs produkter er eksklusive, og vi skal ikke påstå at den nye høyttaleren Model C er billig. Men sammenlignet med selskapets større systemer ligger vi i den relativt tilgjengelige og kompakte enden.

Model C er en tovejs dipolhøjttaler med åben baffel for at forhindre enhver lydbegrænsning. En AMT-diskant og to 5,25″ mellemtoneenheder med magnesiummembran udgør bestykningen i det slanke gulvkabinet.

Les også Live eller opptak? Steinway Lyngdorf utfordrer lytterne: Kan man høre forskjell på en live-konsert og et opptak gjengitt av selskapets anlegg?

Model C er en toveis dipolhøyttaler med åpen baffel for å unngå lydbegrensninger. En AMT-diskanthøyttaler og to 5,25-tommers mellomtoneelementer med magnesiummembran utgjør den slanke gulvhøyttaleren.

Back Side
<
>
I likhet med konsertflyglene har Modell C en gylden metallramme. (Foto: Steinway Lyngdorf)

Design på flygelnivå

Model C har en svartlakkert front, og rammen i bronsegull er synlig gjennom den åpne baksiden. Og med svarte frontgitter med strenger og detaljer i polert gull minner høyttalerne om de ikoniske Steinway & Sons-pianoene. De matchende boundary wooferne er tilgjengelige i en rekke størrelser, former og utførelser, fra rom- til veggmonterte modeller.

Alle Model C-høyttalerne monteres og ferdigstilles for hånd i Skive i Danmark. Spesialtilpassede lakker og overflater kan bestilles.

(Foto: Steinway Lyngdorf)

Integrert system

teinway Lyngdorf Model C er ikke en høyttaler du bare plugger inn i en hvilken som helst forsterker. Model C er designet med Steinway & Sons A1 eller A2 digitale effektforsterkere som en integrert del, mens Steinway & Sons stereo- eller surroundprosessor utfører crossover mellom alle drivenhetene fullstendig og tapsfritt i det digitale domenet for perfekt frekvens-, forsterknings- og tidsjustering. RoomPerfectTM tilpasser systemet til rommets akustikk og sikrer best mulig lyd overalt.

Vi har ikke fått oppgitt noen pris for høyttalerne og tilhørende elektronikk. Men hvis du har råd til å bo som på bildene i pressemeldingen, bør det ikke være noe problem…

Mere info: Steinway Lyngdorf

Les også Ny, mindre høyttaler fra Steinway Lyngdorf Steinway Lyngdorf Model A er - relativt - mindre og billigere enn de fleste modeller.
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

1 hendelser på “Ny utgave av Steinway Lyngdorf Model C”

  1. Fredrik Berge

    Heisann,

    Gamle versjonen hadde ikke innebygget subwoofer, men forsterkerne var i et lite kabinett på baksiden. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top