High-end

Magico trigger siklerefleksen med en rå jubileumshøyttaler på 180 kg, med tre basser og sidepaneler i karbonfiber
forfatter

Man skal være rask, og ha gode bankforbindelser for å skaffe seg et par av de nye jubileumshøyttalerne fra Magico. M Project blir bare laget i 50 par, og markerer 10-årsjubileet til den amerikanske høyttalerprodusenten.

Høyttalerne har Magicos avanserte aluminiumschassic innvendig, og er kledd opp i et kabinett med buede sider i karbonfiner, og har fått flere nye elementer.

M project driver

Diskantelementet er laget spesielt for M Project, og bruker en 28 mm membran i beryllium med et lag industrielt fremstilt diamant utenpå, for å gjøre membranen så lett, stiv og resonansfri som mulig. Tre nye 10-tommers basselementer med en ny Nano-Tec membran,og en 6-tommers mellomtone, hentet fra Magico Q9 og oppgradert med en ny Nano-Tec membran, kompletterer høyttaleren.

Magico M Project er ikke i salg før oktober 2014, priset til 130.000 dollar paret.

Teknisk :
1 x 1” MBD28 diskant
1 x 6” MP6004 Nano-Tec mellomtone
3 x 10” MP1005 Nano-Tec basselementer
Følsomhet: 91 dB
Impedans: 4 Ohm
Frekvensrespons: 20 Hz – 50 kHz
Anbefalt effekt: 50 – 1000 W
Mål: 145 cm x 57 cm x 37 cm
Vekt: 180 kg

Magico M Project I

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.