Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

KEF KC62 subwoofer

Bitteliten sub med uante krefter.

Tre patenter måtte til for at KEF skulle få KC62 til å rekke helt ned til 11 hz. Hvilket er veldig godt gjort, for den kompakte subwooferen er bare 25 cm hver vei.

KEF kaller teknologien Uni-Core, og kort fortalt er det deres måte å få opp effektiviteten på lave frekvenser. KC62 bruker to 165 mm basselementer, som normalt ikke ville vært hverken kraftig nok, eller kunne gå dypt nok i et så lite kabinett.

Men her har de klart å lage en veldig effektiv sub som tar lite plass, ved hjelp av en egen variant av push-pull-teknologi hvor elementene er montert rygg mot rygg, for maks effekt opptil 105 dB lydtrykk.

Elementene har et spesielt, brettet, origami-lignende oppheng KEF kaller P-Flex som tåler det akustiske trykket i suben bedre.

De to elementene drives av 500 w effekt hver, og en DSP-algoritme styrer bassresponsen og frekvens – og sammen med den patenterte Smart Distortion Control, korrigeres alle avvik for maksimal bassrespons på alle frekvenser mellom 11 og 200 hz.

KEF KC62 har fem ferdiglagede romparametere på en bryter på baksiden, fasevender, valgbar delefrekvens og nivåkontroll, og den enkelt kan kobles sammen med en KEF LSX, LS50 Meta eller LS50 Wireless II, og brukes sammen med KEFs trådløse KW1-adapter om man vil.

Annonse

Subwooferen koster 15990 kr, og vil bli tilgjengelig i karbonsort eller mineralhvitt.

Den måler 246 x 256 x 248 mm, og veier 14 kg.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Bitteliten sub med uante krefter.

Bitteliten sub med uante krefter.

Bitteliten sub med uante krefter.

Bitteliten sub med uante krefter.

Bitteliten sub med uante krefter.

Bitteliten sub med uante krefter.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.