TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

HomePod mini endelig i Norge

Spiller musikk og skjønner norsk.

forfatter
Publisert 06.12.22 - 09:46

HomePod mini har ikke vært tilgjengelig i vanlige salgskanaler i Norden, fordi de blant annet ikke støtter Apples stemmestyring på norsk. Men nå oppdateres den lille høyttaleren med Siris smarte assistent, og den skjønner norsk.

Den kulerunde HomePod mini er i salg fra 13. desember, til 1249 kroner stykket. Og ja, du kan koble flere sammen, enten i stereo, eller koble sammen høyttalere i flere rom.

HomePod mini tar ikke mye plass, den er bare 8,4 cm høy og styres med en iPhone, iPad, eller fra pekeflaten på toppen av høyttaleren.

 

Foto: Apple

Selv om den er liten, mener Apple at HomePod mini både gir fyldig og klar lyd. Det har de fått til, sier de selv, ved å plassere. et fulltone høyttalerelement, opp ned inni høyttaleren. Det spiller ned i et skålformet kammer, og perforeringer hele veien rundt, skal gi 360 graders lyd fra de små HomePod mini.

Foto: Apple

Tre mikrofoner oppfatter hva du sier når du ber Siri om å sette på musikk, eller sjekke værmeldingen. Siri fungerer her på samme måte som på en iPhone.

Foto: Apple

En eller flere HomePod mini skal fungere sømløst med Apple Music, Apple Podcasts, og det enorme utvalget med radiostasjoner på nett, men man kan naturligvis strømme fra Tidal eller Spotify som man kan med alle Bluetooth høyttalere.

Det som er er litt kult med HomePod mini, er at man kan koble den til en Apple TV 4K, og bruke HomePod mini som tv-høyttaler. Helst i stereo, selvsagt.

Les også Nye Apple TV er en kraftplugg Tredje generasjon Apple TV 4K er en lynrask enhet med kraftig ytelse, en sømløs brukeropplevelse og lekker bilde- og lydkvalitet. Bare plugg den inn, og ta frem popcornet!

Med den lille HomePod mini kan man også styre smartprodukter i hjemmet med talekommandoer. Apple er også blant de mange som er med i Matter, som skal gjøre det mulig å styre smarte produkter fra ulike produsenter via Siri.

Høyttaleren har også interkom, sånn at man kan sende beskjeder fra ett til alle Apple-enhetene, også via Apple CarPlay i bilen.

HomePod mini blir tilgjengelig i hvit, stellargrå, blå, oransje eller gul, til nevnte 1249 kr, fra 13. desember i Apple Store og en rekke butikker.

Foto: Apple

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Apple HomePod

HomePod har meget god lyd, og er lett å bruke. Men smartstyringen virker for rigid og traust.

Apple TV 4K 128 GB

Nye Apple TV er en kraftplugg

Tredje generasjon Apple TV 4K er en lynrask enhet med kraftig ytelse, en sømløs brukeropplevelse og lekker bilde- og lydkvalitet. Bare plugg den inn, og ta frem popcornet!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

En kommentar om “HomePod mini endelig i Norge”

  1. LYD OG BILDE SOM HOBBY.
    Jeg holder meg orientert om alt som skjer på TV og forsterkere, for derigjennom å slippe å gjøre feilinvesteringer. Jeg handler ikke ofte, men jeg kjøper kvalitet. God Jul og Lyd.Svein Rognlien

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Komplett stereoanlegg på liten plass Større trådløs JBL-høyttaler.
lbpluss
Musikalsk hyllest til Italias fiolinmakere Sonus faber fornyer Homage-serien
Følg Lyd & Bilde