TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Disse kan du koble til tv-en

To høyttalere er bedre enn én. Det blir dobbelt så bra.

forfatter
Publisert 09.06.20 - 09:59

Du har kanskje hørt det før, to er bedre enn én. Vi har slått det fast flere ganger. Ganske nylig i testen av Ultimate Ears Hyperboom, men konklusjonen ble den samme da vi testet trådløse stereohøyttalere i 2016.

To høyttalere er kanskje litt mer upraktisk å plassere for noen, men lyden blir så mye bedre at det er verdt det. Da vi testet Klipsch The Sixes, mente vi at mange kunne få både i pose og sekk. Et par trådløse høyttalere med strømming, og innganger for andre lydkilder. Også platespiller. Trenger man mer?

Referansen blant små, trådløse høyttalere har vært KEF LSX, men nå vil Klipsch være med å slåss om kundene med The Fives.

I motsetning til LSX kan man ikke få disse i farger. Klipsch har istedet gått for klassisk trefiner, i sort eller valnøtt, og vi synes den ser spesielt bra ut i valnøtt.

Den kompakte bokhyllehøyttaleren har Bluetooth for strømming fra mobilen, HDMI for tilkobling til tv akkurat som en lydplanke, og inngang for to ekstra lydkilder i form av en optisk digitalinngang og en analog AUX-inngang – i tillegg til platespillerinngang (MM).

The Fives har også utgang for subwoofer, for de som liker enda mer bass enn den 4,5 tommer store bassen klarer. Høyttalerne har som man kan se, en stor bassport på baksiden, og et Tractrix horn med diskant i midten, og kjenner vi Klipsch rett, kan The Fives spille både høyt og tøft nok.

Høyttalerne kan betjenes med fjernkontroll, eller fra toppen av den ene av dem, og de to kobles sammen i stereo med en kabel som følger med i esken.

The Fives er priset til 11.995 kr per par, og kommer i butikk i starten av juli 2020.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Følg Lyd & Bilde