Search
Generic filters

Disse kan du koble til tv-en

To høyttalere er bedre enn én. Det blir dobbelt så bra.

Du har kanskje hørt det før, to er bedre enn én. Vi har slått det fast flere ganger. Ganske nylig i testen av Ultimate Ears Hyperboom, men konklusjonen ble den samme da vi testet trådløse stereohøyttalere i 2016.

To høyttalere er kanskje litt mer upraktisk å plassere for noen, men lyden blir så mye bedre at det er verdt det. Da vi testet Klipsch The Sixes, mente vi at mange kunne få både i pose og sekk. Et par trådløse høyttalere med strømming, og innganger for andre lydkilder. Også platespiller. Trenger man mer?

Referansen blant små, trådløse høyttalere har vært KEF LSX, men nå vil Klipsch være med å slåss om kundene med The Fives.

I motsetning til LSX kan man ikke få disse i farger. Klipsch har istedet gått for klassisk trefiner, i sort eller valnøtt, og vi synes den ser spesielt bra ut i valnøtt.

Den kompakte bokhyllehøyttaleren har Bluetooth for strømming fra mobilen, HDMI for tilkobling til tv akkurat som en lydplanke, og inngang for to ekstra lydkilder i form av en optisk digitalinngang og en analog AUX-inngang – i tillegg til platespillerinngang (MM).

The Fives har også utgang for subwoofer, for de som liker enda mer bass enn den 4,5 tommer store bassen klarer. Høyttalerne har som man kan se, en stor bassport på baksiden, og et Tractrix horn med diskant i midten, og kjenner vi Klipsch rett, kan The Fives spille både høyt og tøft nok.

Høyttalerne kan betjenes med fjernkontroll, eller fra toppen av den ene av dem, og de to kobles sammen i stereo med en kabel som følger med i esken.

The Fives er priset til 11.995 kr per par, og kommer i butikk i starten av juli 2020.

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.