Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Den bærbare multiromshøyttaleren Audio Pro 15 tåler styggvær

Nå lanserer den svenske høyttalerprodusenten Audio Pro nye A15, som gjør det fullt mulig å ta med seg lyden ut på terrassen eller i hagen.

Skrevet av / 25.03.22 - 12:00
Den bærbare multiromshøyttaleren Audio Pro 15 tåler styggvær

Med nye Audio Pro A15 kan du ta med deg multiromssystemet utendørs, eller hvert fall så langt nettet ditt rekker. Høyttaleren er IPX2-klassifisert og tåler derfor regn, så du kan fint grille eller drive med hagearbeid uten å måtte bekymre deg for været, i hvert fall for høyttalerens del.

Audio Pro A15
A15 kommer i to ulike grå nyanser. (Foto: Audio Pro)

Jens Henriksen, CCO på Audio Pro forklarer, «Våre kunder har vist en økt interesse for produkter som tas med ut i hagen, og som kan tåle litt regnvær. Og den lange batteritiden som vi lenge har vært kjent for på våre tidligere bærbare produkter, skaper så klart en forventning fra kundene våre som vi vil fortsette å innfri. A15 er vårt nyeste produkt som oppfyller alle de tre behovene.»

A15 er tenkt som et supplement til Audio Pros tidligere produkter. Jens forklarer: «Med våre produkter skreddersyr du ditt eget personlieg multiromssystem, og velger fritt mellom forskjellige størrelser og utseende ut ifra hva som passer ditt rom.»

Audio Pro A15
Høyttaleren er verken så stor eller vanskelig å flytte på, i tillegg har den et integrert barehåndtak på baksiden. (Foto: Audio Pro)

A15 fungerer naturligvis i Audio Pros eget multiromssystem, men også sammen med AirPlay 2 og Google Cast, derfor er det fullt mulig å koble inn høyttaleren i et system med andre AirPlay 2 og Google Cast kompatible høyttalere.

Batteriet i Audio Pro 15 skal angivelig holde til 11 timer på halvt volum. Hvis du vil spille for hele nabolaget skal høyttaleren klare åtte timer på maks volum.

Pris og tilgjengelighet på Audio Pro A15

Prisen ligger på 4.000 kroner og den kan kjøpes nå

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Sonos vil gjøre hverdagen enklere med ny app

Opptil 18 tommer med basskrutt!

Disse høyttalerne er mer spesielle enn de ser ut

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Lyd & Bilde
Scroll to Top