TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Den bærbare multiromshøyttaleren Audio Pro 15 tåler styggvær

Nå lanserer den svenske høyttalerprodusenten Audio Pro nye A15, som gjør det fullt mulig å ta med seg lyden ut på terrassen eller i hagen.

forfatter
Publisert 25.03.22 - 12:00

Med nye Audio Pro A15 kan du ta med deg multiromssystemet utendørs, eller hvert fall så langt nettet ditt rekker. Høyttaleren er IPX2-klassifisert og tåler derfor regn, så du kan fint grille eller drive med hagearbeid uten å måtte bekymre deg for været, i hvert fall for høyttalerens del.

Audio Pro A15
A15 kommer i to ulike grå nyanser. (Foto: Audio Pro)

Jens Henriksen, CCO på Audio Pro forklarer, «Våre kunder har vist en økt interesse for produkter som tas med ut i hagen, og som kan tåle litt regnvær. Og den lange batteritiden som vi lenge har vært kjent for på våre tidligere bærbare produkter, skaper så klart en forventning fra kundene våre som vi vil fortsette å innfri. A15 er vårt nyeste produkt som oppfyller alle de tre behovene.»

A15 er tenkt som et supplement til Audio Pros tidligere produkter. Jens forklarer: «Med våre produkter skreddersyr du ditt eget personlieg multiromssystem, og velger fritt mellom forskjellige størrelser og utseende ut ifra hva som passer ditt rom.»

Audio Pro A15
Høyttaleren er verken så stor eller vanskelig å flytte på, i tillegg har den et integrert barehåndtak på baksiden. (Foto: Audio Pro)

A15 fungerer naturligvis i Audio Pros eget multiromssystem, men også sammen med AirPlay 2 og Google Cast, derfor er det fullt mulig å koble inn høyttaleren i et system med andre AirPlay 2 og Google Cast kompatible høyttalere.

Batteriet i Audio Pro 15 skal angivelig holde til 11 timer på halvt volum. Hvis du vil spille for hele nabolaget skal høyttaleren klare åtte timer på maks volum.

Pris og tilgjengelighet på Audio Pro A15

Prisen ligger på 4.000 kroner og den kan kjøpes nå

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Knuser konkurrentene Reference 3 Meta sparer deg for mye penger, og gir deg likevel ekte high-end lyd knapt uten noen begrensninger.
Følg Lyd & Bilde