Nyhet

DALI lanserer Phantom in-wall subwoofer med forsterker

DALI Phantom SUB S-100 og AMP-2500 DSP er en skreddersydd løsning for innbygging.

Skrevet av / 04.07.23 - 13:00
DALI lanserer Phantom in-wall subwoofer med forsterker

Selv om mange drømmer om fet bass til stereoen eller hjemmekinoen i stua, er det ikke alle som har lyst til ha en svær subwoofer stående på gulvet. I andre tilfeller er det rett og slett ikke plass til skikkelig bass! Løsningen kan være å skjule sub-en under sofaen eller i et skap, eller som DALI nå tilbyr: Å montere den innfelt i veggen, på lik linje med andre in-wall høyttalere.

Les også Lyd på ingen plass Innbyggingshøyttalerne DALI Phantom K-60 LP krever nesten ingen innbyggingsplass i dybden.

DALI PHANTOM SUB S-100: Subwoofer for innbygging i vegg

DALI PHANTOM SUB S-100 bruker et 10″ basselement i et kompakt, lavprofil kabinett laget av MDF. Det spesielle basselementet har en membran av aluminium, med et oppheng av typen CSS som gir både lang slaglengde og slank profil.

DALI PHANTOM SUB S-100 kommer komplett med kabinett, og festes i veggen ved hjelp av «dog-leg» haker. (Foto: DALI)

PHANTOM CI AMP-2500 DSP

DALI-subwooferen har også en skreddersydd forsterker med på laget. Phantom CI AMP-2500 DSP amplifier yter 2 x 500 Watt, eller 1 x 1000 Watt ved brokobling. Den kan drive opptil fire Phantom-subwoofere og har egne filter-innstillinger som gjør at DALI anbefaler å bruke denne for best mulig resultat.

DALI PHANTOM CI AMP-2500 DSP forsterkeren er laget for rackmontering og kan drive opptil fire Phantom-subwoofere. (Foto: DALI)

Den kraftige forsterkeren er designet for skap- eller rackmontering, og er utstyrt med viftekjøling som reguleres automatisk for å holde støyen nede. Forsterkeren har DSP-innstillinger for ulike DALI-høyttalere og kan konfigureres ved hjelp av et web-grensesnitt, eller styres via appen DALI Configurator.

Pris og tilgjengelighet

DALI PHANTOM SUB S-100 og PHANTOM CI AMP-2500 DSP er tilgjengelig nå, og koster 38995 kroner for et sett (1 subwoofer + forsterker).

I videoen under kan du se Thomas Holm Petersen, Senior Product Specialist hos DALI, gi en grundig gjennomgang av den nye subwooferen og forsterkeren.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Tivoli Audio slipper ny høyttaler – uten radio

Offisielt: Nå er JL Audio en del av Garmin

DALI 40 år - feirer med heftige high-end høyttalere

Dynaudio i bærekraftig treverk

Episk drønn fra UE

Fullstendig vanvittig subwoofer

Scroll to Top