TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Bose lanserer Smart Soundbar 600

En kompakt lydplanke med innebygde høydekanaler? Ja takk!

forfatter
Publisert 11.10.22 - 14:30

Bose har hatt hell med sine større lydplanker den siste tiden, og nå slipper de en ny variant som skal utfordre de mest populære konkurrentene i kompakt-klassen: Smart Soundbar 600.

Bose går hardt ut på banen og hevder selv at 600-modellen skal levere eksepsjonell lyd for sin størrelse. Med en pris rett under 6000 kroner har den kompakte planker som Sonos Beam og Denon DHT-S517 midt i siktet.

Bose Soundbar 600 kommer med svart metallgitter, og har en lav profil (5,61 cm høy, 10,39 cm dyp og 69 cm lang/bred), slik at den får plass under hvilken som helst TV. (Foto: Bose)

Bose Smart Soundbar 600

Lydplanken støtter det populære lydformatet Dolby Atmos. Den kommer dessuten med selskapets egen TrueSpace-teknologi, som analyserer vanlige lydspor (for eksempel stereo eller 5.1), og remikser dem for å gi en ekstra surround-effekt.

Lydplanken kobles enkelt til skjermen via HDMI eARC eller optisk kabel. Den kan også strømme musikk via Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Spotify Connect eller Apple AirPlay 2.

Selve høyttaleroppsettet har en 3.1.2 konfigurasjon med dedikert senterkanal, venstre/høyre stereo samt to dedikerte høydekanaler på toppen. De sistnevnte høyttalerne er til for å gjengi de ekstra høydeeffektene: Slike får du som kjent ikke på Sonos Beam, hvor høydekanalene mikses inn i stereo-høyttalerne i stedet.

Soundbar 600 er også kompatibel med andre Bose smarthøyttalere og lydplanker for et multiroms lydsystem, og kan utvides med trådløs subwoofer og bakhøyttalere fra Bose-sortimentet. Lydplanken kan også pares med kompatible Bluetooth-hodetelefoner eller trådløse høyttalere for å utvide lytteopplevelsen ytterligere.

Pris og tilgjengelighet

Bose Smart Soundbar 600 er tilgjengelig i Norge fra 24. oktober for 5.799 NOK og kan forhåndsbestilles på Bose.no.

Les også Større lydbilde enn andre lydplanker Smart Soundbar 900 er Boses nyeste flaggskip, med Dolby Atmos topphøyttalere – og et overraskende stort lydbilde.
Bose Smart Soundbar 900 lifestyle 3
Les også Steintøft fra Bose Bose har laget en meget vellykket lydplanke, som låter steintøft på film og som overrasker på musikk.
Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fem tiår med Polk Amerikanske Polk Audio har produsert høyttalere i 50 år. R200AE er en jubileumsmodell, signert av selskapets grunnlegger.
Høyttalere til mannehulen Elipson Heritage XLS11 er franske – men ligner amerikanske monitorhøyttalere fra stereoens gullalder.
Disse står det en legende bak Etter platespillerne er de klare med sin første høyttaler.
Ta med kinolyden hjem i stua Høres TV-en din tynn og spinkel ut? Vi har testet fem prisgunstige lydplanker som kan kurere mager bass, og gi deg en fet surround-opplevelse!
De beste vi har hørt For en bursdagsgave de grønne høyttalerne fra Monitor Audio er. Her får man faktisk i pose og sekk.
QUAD ESL 63 - klassikeren vi ikke glemmer I høyttalernes Hall of Fame, vil en høyttaler stå for seg selv. I et eget rom med en liten rørforsterker tilkoblet. Spillende Ella Fitzgerald eller Arthur Rubinstein. Folk vil bli bergtatt av klangen.
Følg Lyd & Bilde