Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bose lanserer Smart Soundbar 600

En kompakt lydplanke med innebygde høydekanaler? Ja takk!

Skrevet av / 11.10.22 - 14:30
Bose lanserer Smart Soundbar 600

Bose har hatt hell med sine større lydplanker den siste tiden, og nå slipper de en ny variant som skal utfordre de mest populære konkurrentene i kompakt-klassen: Smart Soundbar 600.

Bose går hardt ut på banen og hevder selv at 600-modellen skal levere eksepsjonell lyd for sin størrelse. Med en pris rett under 6000 kroner har den kompakte planker som Sonos Beam og Denon DHT-S517 midt i siktet.

Bose Soundbar 600 kommer med svart metallgitter, og har en lav profil (5,61 cm høy, 10,39 cm dyp og 69 cm lang/bred), slik at den får plass under hvilken som helst TV. (Foto: Bose)

Bose Smart Soundbar 600

Lydplanken støtter det populære lydformatet Dolby Atmos. Den kommer dessuten med selskapets egen TrueSpace-teknologi, som analyserer vanlige lydspor (for eksempel stereo eller 5.1), og remikser dem for å gi en ekstra surround-effekt.

Lydplanken kobles enkelt til skjermen via HDMI eARC eller optisk kabel. Den kan også strømme musikk via Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Spotify Connect eller Apple AirPlay 2.

Selve høyttaleroppsettet har en 3.1.2 konfigurasjon med dedikert senterkanal, venstre/høyre stereo samt to dedikerte høydekanaler på toppen. De sistnevnte høyttalerne er til for å gjengi de ekstra høydeeffektene: Slike får du som kjent ikke på Sonos Beam, hvor høydekanalene mikses inn i stereo-høyttalerne i stedet.

Soundbar 600 er også kompatibel med andre Bose smarthøyttalere og lydplanker for et multiroms lydsystem, og kan utvides med trådløs subwoofer og bakhøyttalere fra Bose-sortimentet. Lydplanken kan også pares med kompatible Bluetooth-hodetelefoner eller trådløse høyttalere for å utvide lytteopplevelsen ytterligere.

Pris og tilgjengelighet

Bose Smart Soundbar 600 er tilgjengelig i Norge fra 24. oktober for 5.799 NOK og kan forhåndsbestilles på Bose.no.

Les også Større lydbilde enn andre lydplanker Smart Soundbar 900 er Boses nyeste flaggskip, med Dolby Atmos topphøyttalere – og et overraskende stort lydbilde.
Les også Steintøft fra Bose Bose har laget en meget vellykket lydplanke, som låter steintøft på film og som overrasker på musikk.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Sonos Roam oppdatert for sommeren

Her er Samsungs nye lydplanker

- Den nye Sonos-appen suger

Kjempebillig høyttaler

Nå kan du velge farge

Quad oppgraderer flaggskipet.

Trådløs luksus fra Frankrike

Epos vokser

Fargerik Burmester-høyttaler

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Ny høyttalerserie fra DALI

Ny generasjon med unik modell

Scroll to Top