Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Beosound A1 blir enda bedre

Den lille Beo-høyttaleren kommer i ny drakt.

Den bærbare Beosound kommer i ny drakt med flere funksjoner. Den ligner på originalen vi testet og ble begeistret for i 2016, men Bang & Olufsen har gitt Beosund A1 en kraftig overhaling. Både utvendig og innvendig.

Høyttaleren er redesignet av industridesigner Cecilie Manz, og vekten er nede i 558 gram, mens diameteren er 13,3 cm, og høyden 4,6 cm.

Redesigningen av høyttaleren har flyttet knappene til en mer hensiktsmessig plass, nærmere bæreremmen, og innvendig har den fått to oppgraderte høyttelelementer og 30 w effekt til hver av dem, fior bedre lyd i alle retninger.

Les også: Trådløse høyttalere for hjemmeferien

Vanntett

Alexa stemmestyringing er også nytt, og Alexa skal kunne aktiveres – i markeder der Alexa er tilgengelig, fra en avstand opptil fem meter.

I følge B&O er Alexa aktiv i  opptil tre timer etter at den er slått av.

Fikk du med deg denne? Akustikk-skolen med Bang & Olufsen

Høyttaleren har IP67-sertifisering som betyr at den er vanntett 1 meter i 30 minutter, og det betyr også at den tåler en sprut.

Annonse

Stereo med to A1

Et kraftigere batteri på 3000 mAh gir opptil 18 timer med musikk, og de tre innebyggede mikrofonene skal gi bedre lyd på samtaler og nettmøter. Det er også mulig å koble sammen to Beosound A1 i stereo.

Det finnes også en app til høyttaleren for oppsett og slikt, og den støtter Fast Pairing på iOS og Android-enheter, og bruker Bluetoothn 5.1.

Prisen for A1 i grått – Grey Mist – eller sort, er 3000 kr.

Har du sett B&Os første lydplanke?

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Den lille Beo-høyttaleren kommer i ny drakt.

Den lille Beo-høyttaleren kommer i ny drakt.

Den lille Beo-høyttaleren kommer i ny drakt.

Den lille Beo-høyttaleren kommer i ny drakt.

Den lille Beo-høyttaleren kommer i ny drakt.

Den lille Beo-høyttaleren kommer i ny drakt.

Den lille Beo-høyttaleren kommer i ny drakt.

Den lille Beo-høyttaleren kommer i ny drakt.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.