Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bang & Olufsen Atelier Edition i Forest Green

Den nyeste spesialutgaven fra B&O inkluderer både øreproppene Beoplay EX og høyttaleren Beosound 2.

Skrevet av / 13.06.23 - 13:00
Bang & Olufsen Atelier Edition i Forest Green

Hvis du er B&O-samler og helst ønsker å eie alle utgavene av Bang & Olufsens lydprodukter, har det vært et kostbart halvår. Danskene har nå presentert sin fjerde ekslusive og svært begrensede spesialutgave siden årsskiftet.

De første tre spesialutgavene i den såkalte Atelier Editions-serien har vært ulike fargevarianter av de helt trådløse øreproppene Beoplay EX. Det kommer også denne gang – i fargen Forest Green. 

På samme måte som tidligere er det bare fargen og prisen som skiller seg fra den vanlige versjonen. Og så klart tilgjengeligheten, ettersom de skogsgrønne øreproppene kun produseres i et begrenset antall og innenfor en avgrenset periode.

Beoplay-EX-0113-Limited-Edition-Forest-Green Beoplay-EX-0109-Limited-Edition-Forest-Green Beoplay-EX-0111-Limited-Edition-Forest-Green
<
>
(Foto: Bang & Olufsen)

Hvis du er fan av fargen og liker tanken på å ha noe litt mer særegent, har du også denne gangen muligheten til å få spesialtilpasset grønn lyd til stuen din. Bang & Olufsen produserer også en ekslusiv utgave av Beosound 2-høyttaleren. Her er spesialfargen Gradient Green.

Les også Enda mer eksklusiv Beoplay EX Om du vil ha Bang & Olufsen-hodetelefoner som ikke ser ut som alle andres, kan du nå kjøpe (nesten) unike spesialutgaver.

Pris og tilgjengelighet

Begge produktene kan bestilles fra 13. juni. Og ettersom det koster litt å være original, er prisen en anelse høyere enn den alminnelige standardutgaven, som er tilgjengelig til enhver tid på året.

Beosound 2, 3. Gen, Gradient Green koster 56.990 kroner.
Beoplay EX Atelier Edition, Forrest Green koster 7.299 kroner.

 

Beosound-2-3rd-Gen.-0006-Limited-Edition-Gradient-Green Beosound-2-3rd-Gen.-0009-Limited-Edition-Gradient-Green Beosound-2-3rd-Gen.-0004-Limited-Edition-Gradient-Green Beosound-2-3rd-Gen.-0005-Limited-Edition-Gradient-Green
<
>
(Foto: Bang & Olufsen)
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Sonos Roam oppdatert for sommeren

Her er Samsungs nye lydplanker

- Den nye Sonos-appen suger

Kjempebillig høyttaler

Nå kan du velge farge

Quad oppgraderer flaggskipet.

Trådløs luksus fra Frankrike

Epos vokser

Fargerik Burmester-høyttaler

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Ny høyttalerserie fra DALI

Ny generasjon med unik modell

Scroll to Top