Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Beoplay EX Atelier Edition er skreddersydd B&O

Om du vil ha Bang & Olufsen-hodetelefoner som ikke ser ut som alle andres, kan du nå kjøpe (nesten) unike spesialutgaver.

Skrevet av / 11.02.23 - 15:00
Beoplay EX Atelier Edition er skreddersydd B&O

Bang & Olufsen er kjent for sine eksklusive produkter med utsøkt finish og byggekvalitet. Og selv om det koster litt ekstra, har spesielt Beoplay-serien vært en stor salgssuksess.

Nå kommer Bang & Olufsens designstudio i Struer med en hjelpende hånd til de som ønsker seg noe helt unikt: Beoplay EX Atelier Edition er “skreddersydde” versjoner av den populære Beoplay EX trådløse øreproppen.

Kolleksjonen produseres på bestilling i begrensede antall. Og fargen Lime Green blir den første lanseringen i Atelier Editions.

Les også Beoplay EX: De kunne vært fantastiske Beoplay EX er blant de aller dyreste trådløse øreproppene. Er de også blant de beste?

Flere og flere kunder etterspør håndverk i verdensklasse og skreddersydde produkter. De vil ikke ha masseproduksjon, men i stedet noe unikt og personlig. Disse produktene vil kun bli laget på bestilling i et ekstremt begrenset antall og vil derfor være limited editions“, sier administrerende direktør Kristian Teär fra Bang & Olufsen.

Nøyaktig hvor få eksemplarer som vil bli laget av den limegrønne varianten fremgår ikke i historien, men den kan reserveres allerede nå på bang-olufsen.com til en veiledende utsalgspris på 7.299 kroner. Det er 3100 kroner dyrere enn “folkeversjonen”, som er tilgjengelig i rødt, svart gull og antrasitt.

Beoplay-EX-0087-Limited-Edition-February-2023 Beoplay-EX-0088-Limited-Edition-February-2023
<
>
Beoplay EX Atelier Edition er identisk med den vanlige utgaven, men i en utsøkt limegrønn farge. (Foto: Bang & Olufsen)
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Scroll to Top