TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Beoplay EX Atelier Edition er skreddersydd B&O

Om du vil ha Bang & Olufsen-hodetelefoner som ikke ser ut som alle andres, kan du nå kjøpe (nesten) unike spesialutgaver.

forfatter
Publisert 11.02.23 - 15:00

Bang & Olufsen er kjent for sine eksklusive produkter med utsøkt finish og byggekvalitet. Og selv om det koster litt ekstra, har spesielt Beoplay-serien vært en stor salgssuksess.

Nå kommer Bang & Olufsens designstudio i Struer med en hjelpende hånd til de som ønsker seg noe helt unikt: Beoplay EX Atelier Edition er “skreddersydde” versjoner av den populære Beoplay EX trådløse øreproppen.

Kolleksjonen produseres på bestilling i begrensede antall. Og fargen Lime Green blir den første lanseringen i Atelier Editions.

Les også Beoplay EX: De kunne vært fantastiske Beoplay EX er blant de aller dyreste trådløse øreproppene. Er de også blant de beste?
Beoplay EX Grabein

Flere og flere kunder etterspør håndverk i verdensklasse og skreddersydde produkter. De vil ikke ha masseproduksjon, men i stedet noe unikt og personlig. Disse produktene vil kun bli laget på bestilling i et ekstremt begrenset antall og vil derfor være limited editions“, sier administrerende direktør Kristian Teär fra Bang & Olufsen.

Nøyaktig hvor få eksemplarer som vil bli laget av den limegrønne varianten fremgår ikke i historien, men den kan reserveres allerede nå på bang-olufsen.com til en veiledende utsalgspris på 7.299 kroner. Det er 3100 kroner dyrere enn “folkeversjonen”, som er tilgjengelig i rødt, svart gull og antrasitt.

Beoplay-EX-0087-Limited-Edition-February-2023 Beoplay-EX-0088-Limited-Edition-February-2023
<
>
Beoplay EX Atelier Edition er identisk med den vanlige utgaven, men i en utsøkt limegrønn farge. (Foto: Bang & Olufsen)

Legg igjen en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Storm i et vannglass Argon Audio Quiet Storm ligner et par dyrere hodetelefoner. Lyden er imidlertid ikke i takt med designen.
lbpluss
Proffer trenger ikke betale mer Beyerdynamic DT 900 Pro X er for proffer og entusiaster, er lette å drive med billig utstyr, og de låter mye dyrere enn prislappen.
Hodetelefoner for musikkelskere De ser ut som før, men lyden er bedre enn noensinne i Sennheisers nyeste hodetelefoner.
Disse hodetelefonene er ikke som andre HiFiMAN Audivina er noe så sjeldent som et par lukkede hodetelefoner med planmagneter som drivere.
Eleganse fra Huawei Nå kommer etterfølgeren til FreeBuds 4i
Følg Lyd & Bilde