Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Audio Pro: Multiromshøyttalere er MYE bedre enn Bluetooth-høyttalere

Audio Pro har laget en ny videoserie som forteller hvorfor du skal velge Wi-Fi foran Bluetooth.

Skrevet av / 31.03.23 - 09:00
Audio Pro: Multiromshøyttalere er MYE bedre enn Bluetooth-høyttalere

Svenske Audio Pro er kjent for sine kompakte, men vellydende multiromshøyttalere med Wi-Fi, og nå vil de vise oss nettopp hvorfor disse er overlegne i forhold til vanlige Bluetooth-høyttalere. For å oppnå dette har de laget en ny serie med Youtube-videoer der de forteller mer om multiromshøyttalere, og hvordan man kan lage det perfekte oppsettet der hjemme.

– Som høyttalerprodusent har man en tendens til å tro at alt er soleklart for våre forbrukere. Vi tror at teknologien er enkel og åpenbar, men vi lurer oss selv. Bransjen har bare seg selv å skylde på – vi har rett og slett ikke lykkes med å få ut budskapet vårt, sier markedssjef hos Audio Pro, Jens Henriksen.

Les også Slår Sonos på hjemmebane Audio Pro A15 er en sterk liten multiroms-bordhøyttaler som du kan ta med deg ut i hagen.

Bluetooth vs WiFi

Audio Pro satser på at de nye videoene skal gjøre folk mer bevisste på forskjellen mellom de ulike høyttalertypene.

– Youtube har blitt en kanal som mange utforsker for å lære mer om et produkt de nettopp har kjøpt eller planlegger å kjøpe. Enkelheten ved å forklare gjennom levende bilder er unektelig tydelig. På denne måten kan vi vise hvordan WiFi-tilkoblede multiromshøyttalere gir bedre kvalitet, brukervennlighet og ekstra funksjonalitet sammenlignet med Bluetooth, sier Henriksen.

Audio Pro trekker frem flere fordeler ved strømme musikk over Wi-Fi, deriblant bedre lydkvalitet og praktiske finesser som Google Cast, AirPlay2 og Spotify Connect. De peker også på muligheten for å koble til platespilleren din og strømme lyden til alle multiromshøyttalerne i huset.

Du kan se flere videoer på Audio Pro sin Youtube-kanal.

Les også En liten lydrevolusjon Årets kanskje mest hypede høyttaler har vært på testbenken. Sonos Era 300 representerer en ny bølge innen 3D-musikkavspilling, med en lyd som kan fremkalle alt fra gåsehud til brekninger ...
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

Nå får du Sonos billigere

Live podcast-episode fra Elkjøp Campus

Nye utendørshøyttalere for sommersesongen

PMC senker prisen på skikkelig bass

Her er Lyngdorfs nye høyttaler

Vi hørte Linns nye høyttaler

Scroll to Top