Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Urbanista Phoenix, trådløse in-ear ørepropper som lades av lys

Uendelig spilletid takket være solcelleteknologi

Skrevet av / 13.08.22 - 10:00
Urbanista Phoenix, trådløse in-ear ørepropper som lades av lys

De to svenske selskapene Urbanista og Exeger har sammen utviklet Urbanista Phoenix. Angivelig er disse verdens første helt trådløse, støyreduserende in-ear hodetelefoner som lades med lys.

Giovanni Fili, Exegers gründer og VD sier: «Vi utrolig glade for å lansere verdens første Powerfoyle-drevne trådløse in-ear hodetelefoner sammen med Urbanista. Los Angeles-hodetelefonene satte en ny standard og brukere over hele verden fryder seg over en ny kategori som gjør at man ikke må lade enhetene sine i veggen.»

Han fortsetter: «Powerfoyle er verdens eneste fullt tilpassbare solcelle og er derfor unikt posisjonert for å drive lydprodukter med tanke på de omfattende designkravene. Både sluttbrukere og kunder har enormt stor nytte av den helt nye produktlinjen».

Urbanista Phoenix
Hodetelefonenes strømlinjeformede ladeetui er integrert med Powerfoyle solcellematerial som kontinuerlig lades når utsettes for alle former av lys, både utendørs og innendørs. (Foto: Urbanista)

I den tilhørende Urbanista-appen får du som bruker muligheten til å tilpasse hvordan du interragerer med proppene og du kan også stille inn EQ-innstillinger for å justere lyden til eget ønske. Appen gir også informasjon om hvordan du får det meste ut av proppenes spilletid, inkl. visuelle indikatorer på hvordan solcellen lades samt forbruk av energi.

Axel Grell, lydingeniør for Urbanista, kommenterer: «Phoenix utvikler teknologien for å lage en banebrytende, innovativ lydopplevelse og vi har jobbet med utvikle et lydbilde som matcher. Disse hodetelefonene er designet for å gi krystallklar lyd med en kraftig bass som ikke overmanner mellom- og topptonene. Med formålet om å gi en endeløs lydopplevelse, leverer Phoenix også lyd som lar brukerne lytte komfortabelt i timesvis. 

Urbanista Phoenix
Proppene kommer i to farger: Midnight Black (svart) og Desert Rose (rosa). (Foto: Urbanista)

Urbanista Phoenix er hybrid aktivt støyreduserende, som sammen med støyreduserende mikrofoner skal filtrere vekk lyd fra omgivelsene. Brukeren skal altså kunne nyte musikken sin og ta samtaler uten distraherende lyd fra omgivelsene. De har åtte timers spilletid og 32 timers batterireserve. Vil man lade på «vanlig vis» kan man også gjøre det via USB-C.

Proppene er IPX-4-klassifiserte som innebærer at de tåler en regnbyge eller to.

Pris og tilgjengelighet

Urbanista Phoenix lanseres i fjerde kvartal 2022. Prisen blir på 1.499 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top