TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Trådløse Sony hodetelefoner

Med Sonys nyeste hodetelefoner slipper du ledning. Og med opp til 100 meters rekkevidde bør de være svært så anvendelige.

forfatter
Publisert 22.03.10 - 09:55


Faktisk er det to modeller det er snakk om. Den tøffeste er kanskje MDR-RF4000K som har 30 meters rekkevidde, men bruker digital trådløs overføring for høyest mulig støyfri lydkvalitet.
Store 40 mm elementer i MDR-RF4000K skal sørger for fyldig klang, og man har volumregulering på selve øreklokken slik at man kan justere lyden etter behag. De oppladbare batteriene varer i sju timer, før de lades når hodetelefonene dokkes i ladestasjonen som følger med.

MDR-RF4000K koster 1.849 kroner, men det finnes et enklere og rimeligere modell kalt MDR-RF810K som bruker konvensjonell analog overføring. Fordelen med det er rekkevidde opp 100 meter, og MDR-RF810K som koster 569 kroner, kan spille uavbrutt i 13 timer på oppladbare batterier. Eller hele 28 timer med alkaliske batterier.
MDR-RF810K og MDR-RF4000K er tilgjengelige i mai.
Sony

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde