Hi-Fi:

Med Sonys nyeste hodetelefoner slipper du ledning. Og med opp til 100 meters rekkevidde bør de være svært så anvendelige.


Faktisk er det to modeller det er snakk om. Den tøffeste er kanskje MDR-RF4000K som har 30 meters rekkevidde, men bruker digital trådløs overføring for høyest mulig støyfri lydkvalitet.
Store 40 mm elementer i MDR-RF4000K skal sørger for fyldig klang, og man har volumregulering på selve øreklokken slik at man kan justere lyden etter behag. De oppladbare batteriene varer i sju timer, før de lades når hodetelefonene dokkes i ladestasjonen som følger med.

MDR-RF4000K koster 1.849 kroner, men det finnes et enklere og rimeligere modell kalt MDR-RF810K som bruker konvensjonell analog overføring. Fordelen med det er rekkevidde opp 100 meter, og MDR-RF810K som koster 569 kroner, kan spille uavbrutt i 13 timer på oppladbare batterier. Eller hele 28 timer med alkaliske batterier.
MDR-RF810K og MDR-RF4000K er tilgjengelige i mai.
Sony

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.