TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Topplister

Topp 10 trådløse hodetelefoner med støykansellering

Musikk er viktig hele året, men spesielt om sommeren er hodetelefoner et must. Her er våre favoritter med støykansellering.

forfatter
Publisert 09.07.22 - 09:00

Det er smart å pakke lett med tanke på overvekt, men du vil få skjegget passe fullt av postkasser, om du finner ut at du har glemt hodetelefonene!

Om tiden er moden for nye hodetelefoner, er vi her for å hjelpe deg. Skal du ut og reise, er det helt klart at du må ha støykansellering! Få ting er så irriterende som å måtte skru opp lyden på fullt, for å overdøve støyen fra fly- eller togkabinen. Og likevel kjenne at støyen lekker inn og ødelegger musikkopplevelsen.

Ut og fly? Husk hodetelefonene!

Her gir vi deg våre ti favoritter, blant støykansellerende hodetelefoner. I forskjellige prisklasser, slik at du selv kan velge ut ifra budsjett. De beste finner du i prisklassen over tre tusen kroner, men det finnes også noen rimeligere vi går gode for. Så har vi tatt med noen på toppen, for deg som ønsker musikkmagi på første klasse.

NB! Listen er ikke i en spesiell rekkefølge

Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM5: Farvel, støy!

Sony overgår seg selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støydemping, bedre lyd, og bedre komfort enn noensinne.

Apple AirPods Max

Bang & Olufsen Beoplay H95

B&Os beste hodetelefoner

Vi har lurt på når high-end-klassen skulle få sine første støydempende hodetelefoner. Det er selvsagt Bang & Olufsen som er først, og Beoplay H95 gir mersmak!

Yamaha YH-E700A

Den beste lyden

Søker du et par ytterst vellydende hodetelefoner? Her er de! Så får støykanselleringen heller være en bonus.

Shure Aonic 50

Støydempere med skikkelig lyd

Shure Aonic 50 har kanskje den beste lyden vi har hørt blant støydempende hodetelefoner.

JBL Club One

JBL er i toppklassen blant støydemperne

JBL melder seg inn i ANC-hodetelefonenes toppklasse med en hodetelefon som er artig å lytte til og fjerner støyen effektivt.

Sony WH-XB910N

De beste hodetelefonene under 2000 kr

De trådløse, støydempende Sony WH-XB910N er ikke bare gode til prisen. De er glimrende. Punktum.

Valco VMK20 Wireless ANC Headphones

Urbanista Los Angeles

Urbanista Los Angeles går aldri tom for strøm

Du trenger ikke ta med lader. Urbanista Los Angeles trenger bare lys for å lade batteriet.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose har gjort sitt nest beste

Med NCH 700 har Bose denne gang gjort sitt aller, aller … nest beste.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Finnes det lys finnes det lyd Uendelig spilletid takket være solcelleteknologi
Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er rett og slett et fantastisk vellydende par hodetelefoner, som i tillegg har støykansellering.
Glitrende fra Sennheiser Etter tre år har Sennheiser endelig oppdatert sine Momentum trådløse hodetelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.
LG lanserer nye ørepropper LGs nye Tone Free ørepropper sitter som støpt, og lover store lydopplevelser med blant annet Dolby Atmos og støyreduksjon.
FreeBuds-familien utvides FreeBuds-familien utvides med Pro 2
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend