Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer: Valco VMK20 Wireless ANC Headphones

Den beste lyden for lite penger

Publisert 11.10.21 - 15:49
Valco VMK20 Wireless ANC Headphones

Mest populære tester

Nyhet
400 Mp, panning assist og bedre filoverføring.
Nyhet
Superbredskjermen på 44,5 tommer er så bred at den får plass til hele det lange navnet sitt, 45B1U6900C. Den er som to 22-tommere ved siden av hverandre.
Nyhet
Hendig kamera for videokreatører med høye kvalitetskrav.
Amund Hammeren

De små øreklokkene er helt tette, og legger seg fint rundt øret. Øreputene i kunstskinn former seg komfortabel til hodet, og knappene er plassert akkurat der du venter å finne dem. På et par Bose QC35.

Men innvendig mener Valco at de har lyktes godt med å skape den lydsignaturen de liker. De har brukt masteringstudioet Kesthouse som sparringspartner på lyden, og Bluetooth-kretsen kommer fra Qualcomm og støtter aptX HD og AAC. Mens støydempingen er besørget av Analog Devices.

Med støydempingen på, får man et varmt, fyldig og behagelig lydbilde. Det er ikke blottet for detaljer, men de er litt mer dempet enn på et par Sony WH-1000XM4, som dog stiller i en mye høyere prisklasse.

Tamburinklangen på Lauren Housleys This Ain’t The Life, kommer også godt fram i lydbildet, og hodetelefonen viser seg fra sin aller beste side på pop, rock, blues, hip hop, R&B, og musikk med utpreget mye perkusjon og rytme.

Valco VMK20 var et ubeskrevet blad for oss alle, men man skal ikke underslå sosiale mediers påvirkningskraft. Uten den hadde vi neppe endt opp med å teste Valco-hodetelefonene. Det hadde vi kanskje angret på. 

For Valco VMK20 er virkelig et par gode, trådløse hodetelefoner. Med velfungerende støydemping. Best av alt, de lyder bedre enn forventet, og er etter vår mening de mest vellydende blant de rimeligere hodetelefonene med støydemping. Den lange batteritiden er en velkommen bonus, men disse skal man  først og fremst kjøpe hvis man er over snittet interessert i god lyd, og liker varm og fyldig klang bedre enn slank og analytisk.

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Den beste budsjettstrømmeren

Scroll to Top