Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

T+A Solitaire P

Prisen er ikke det eneste som er heftig.

Skrevet av / 04.02.20 - 11:27
T+A Solitaire P

Sant å si har ingen av oss savnet hodetelefoner fra tyske T+A. De har alltid vært best på forsterkere, DAC-er og annen elektronikk, og de lager noen aldeles sinnsykt bra høyttalere.

Men hodetelefoner? Niks.

Det har de aldri drevet med, men når de nå lanserer sine første gjør det det med stil.

T+A Solitaire P er bygget rundt en planarmembran de har utviklet selv, og for å drive hodetelefonene har de likegodt laget sin egen hodetelefonforsterker også.

De åpne hodetelefonen er ikke så lett å drive med en iPhone, så T+A laget HA200 for å ha en best mulig match til hodetelefonene. Forsterkeren som har innebygget digitalomvandler, kan fint brukes med andre hodetelefoner, og den har tilkoblinger for flere lydkilder.

HA200 har to optiske og to koaksiale innganger, USB, BNC og 110 ohms balansert, i tillegg har den en balansert og en ubalansert analog inngang, og man kan koble tre hodetelefoner til utgangene på fronten. Hvor to av dem er balanserte, som man kan skimte av bildet over.

DAC-en støtter forresten opptil 32-bit/768 kHz PCM-lyd og DSD1024-filer.

Hodetelefonene er klare for markedet i mars 2020, priset til 4800 Euro, mens HA200 slippes i april, til 6600 Euro. En kombinasjon til friske 110.000 kroner, sånn cirka.

Bør være mer enn bra.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

0
Scroll to Top