itemprop

T+A Solitaire P

Prisen er ikke det eneste som er heftig.

Sant å si har ingen av oss savnet hodetelefoner fra tyske T+A. De har alltid vært best på forsterkere, DAC-er og annen elektronikk, og de lager noen aldeles sinnsykt bra høyttalere.

Men hodetelefoner? Niks.

Det har de aldri drevet med, men når de nå lanserer sine første gjør det det med stil.

T+A Solitaire P er bygget rundt en planarmembran de har utviklet selv, og for å drive hodetelefonene har de likegodt laget sin egen hodetelefonforsterker også.

De åpne hodetelefonen er ikke så lett å drive med en iPhone, så T+A laget HA200 for å ha en best mulig match til hodetelefonene. Forsterkeren som har innebygget digitalomvandler, kan fint brukes med andre hodetelefoner, og den har tilkoblinger for flere lydkilder.

HA200 har to optiske og to koaksiale innganger, USB, BNC og 110 ohms balansert, i tillegg har den en balansert og en ubalansert analog inngang, og man kan koble tre hodetelefoner til utgangene på fronten. Hvor to av dem er balanserte, som man kan skimte av bildet over.

annonse

DAC-en støtter forresten opptil 32-bit/768 kHz PCM-lyd og DSD1024-filer.

annonse

Hodetelefonene er klare for markedet i mars 2020, priset til 4800 Euro, mens HA200 slippes i april, til 6600 Euro. En kombinasjon til friske 110.000 kroner, sånn cirka.

Bør være mer enn bra.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Test-abonnement
1 uke for 1 kr
Ubegrenset tilgang til
alle LB+ artikler
6 måneder
Kun 49,90 mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 6 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
12 måneder
Kun 45,- mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 12 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen