TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

T+A Solitaire P

Prisen er ikke det eneste som er heftig.

forfatter
Publisert 04.02.20 - 11:27

Sant å si har ingen av oss savnet hodetelefoner fra tyske T+A. De har alltid vært best på forsterkere, DAC-er og annen elektronikk, og de lager noen aldeles sinnsykt bra høyttalere.

Men hodetelefoner? Niks.

Det har de aldri drevet med, men når de nå lanserer sine første gjør det det med stil.

T+A Solitaire P er bygget rundt en planarmembran de har utviklet selv, og for å drive hodetelefonene har de likegodt laget sin egen hodetelefonforsterker også.

De åpne hodetelefonen er ikke så lett å drive med en iPhone, så T+A laget HA200 for å ha en best mulig match til hodetelefonene. Forsterkeren som har innebygget digitalomvandler, kan fint brukes med andre hodetelefoner, og den har tilkoblinger for flere lydkilder.

HA200 har to optiske og to koaksiale innganger, USB, BNC og 110 ohms balansert, i tillegg har den en balansert og en ubalansert analog inngang, og man kan koble tre hodetelefoner til utgangene på fronten. Hvor to av dem er balanserte, som man kan skimte av bildet over.

DAC-en støtter forresten opptil 32-bit/768 kHz PCM-lyd og DSD1024-filer.

Hodetelefonene er klare for markedet i mars 2020, priset til 4800 Euro, mens HA200 slippes i april, til 6600 Euro. En kombinasjon til friske 110.000 kroner, sånn cirka.

Bør være mer enn bra.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Seriøse trådløse fra Focal Focal Bathys er trådløse hodetelefoner med ANC. Men de konkurrerer ikke mot Sony og Bose, her siktes det nemlig høyere.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde