Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sony WF-C700N

De fargerike øreproppene stenger støyen ute.

Skrevet av / 04.04.23 - 10:29
Sony WF-C700N

De nye WF-C700N er en rimeligere modell i serien blant trådløse ørepropper med støydemping. De er litt mer avansert enn WF-C500, og finnes i flere duse pastellfarger.

Men det som er langt viktigere, er at Sony har lagt inn støydemping med Adaptive Sound Control, som tilpasser dempingen til lydene utenfor. Sitter du på toget justeres støydempingen for å stenge ute så mye av susingen som mulig, og er du så heldig å sitte i åpent landskap, tilpasses dempingen til støyen der.

Når man trenger det, kan man aktivere Ambient Sound Mode, som slipper lyd igjennom uten at du må ta ut proppene. Det gjør det enklere å føre en kort samtale.

WF-C700N

Øreproppene har også Sonys DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), som skal gi bedre balanse i lyden fra de 5 mm store elementene  på innsiden.

I Sonys Headphones Connect-app, kan man selv velge eq etter egen smak. Det er også her man stiller inn støydemping og velger Multipoint-tilkobling, som blir tilgjengelig i en fastvare-oppdatering til sommeren.

Med Multipoint kan man pare to Bluetooth enheter til øreproppene, sånn at man kan strømme musikk fra laptopen, og svare på innkomne anrop på mobilen samtidig.

Sony WF-C700N er tilgjengelig nå til 1.300 kr, det samme er hodetelefonene WH-1000XM5. Som lanseres i fargen Midnight Blue, og vil koste 4.500 kr.

WH-1000XM5 i Midnight Blue. Alle foto Sony.

Sony WF-C500

Viser hvordan det skal gjøres

Sony WF-C500 har klasseledende lydkvalitet i sin prisklasse. Hvis du ikke er redd for å stille litt på lyden.

Les hele testen
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top