Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Nytt Sony «true wireless» flaggskip kommer snart

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Sony WF-1000XM4

Det som påstås å være et fotografi av Sonys siste generasjon nye ørepropper WF-1000XM4, har lekket online.

Det er i så fall ikke veldig overraskende, all den tid nårævende flaggskip WF-1000XM3 ble lansert tilbake i juli 2019. De var best i klassen på støydemping, men to år er lenge i denne bransjen og Sony-ene er ikke lenger våre foretrukne ørepropper. De er fortsatt veldig bra, men på eksemplarene vi har testet forekommer det innimellom bittesmå dropouts i form av småknitring. Akkurat ofte nok til at det kan være smått irriterende, noe konkurrentene for lengst har løst.

Øreproppene var også store, og de hadde ikke noe sertifikat for vannavvisning (IPX).

Det nåværende flaggskipet WF-1000XM3 er store ørepropper. Hvis ryktet av WF-1000XM4 stemmer, blir de vesentlig mer diskré. Foto: Sony

I fjor kom sportsproppene WF-SP800N, som har mye bra ved seg men har litt lavt lydnivå og ikke støtter Sonys overlegne LDAC-kodek. Som er det nærmeste man kommer tapsfri lydkvalitet på Bluetooth. At det nå kommer en ny toppmodell, er derfor bare rett og rimelig.

Kinesisk lekkasje

Bildet av det som hevdes er Sonys nye toppmodell WF-1000XM4 er lekket av det kinesiske nettstedet MyDrivers, og som først ble oppdaget av The Verge. Det ser ut som et meget uskarpt mobilbilde av et skjermbilde, og er dessverre det eneste vi har sett på nettet så langt.

Hvis dette er XM4, så tyder det på at de nye proppene blir vesentlig mindre og mer diskrete enn sine forgjengere. Og at de får propper i minneskum, hvor forgjengeren kun hadde silikonpropper i ulike størrelser.

Hvorvidt den messingfargede rundingen man ser til høyre på huset er en designdetalj, en knapp eller en bassrefleksport, gjenstår å se.

Annonse

Naturligvis forventer vi ikke at Sony vil bekrefte bildet.

WF-1000XM4 – pris?

WF-1000XM3 kostet rundt 2500 kroner da de var nye, og kan nå handles for ca 1500 kroner. Vi forventer at etterkommeren havner over 2000 kroner når den kommer. Kanskje til sommeren?

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.