Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sony LinkBuds S x Olivia Rodrigo er akkurat hva du tror

En Olivia Rodrigo-versjon av Sony LinkBuds S er nå tilgjengelig. I en slags rosa og lilla marmor-finish, med en egen lydsignatur.

Skrevet av / 11.11.23 - 08:00
Sony LinkBuds S x Olivia Rodrigo er akkurat hva du tror

Sony har inngått samarbeid med Olivia Rodrigo, og gir oss nå øreproppene LinkBuds S x Olivia Rodrigo. Altså en egen Rodrigo-versjon av deres svært gode ørepropper, LinkBuds S.

Pop-artisten Olivia Rodrigo må kunne sies å være verdens største artist akkurat nå. Bare 20 år gammel, allerede gitt ut to fullengdealbum, og er dessuten den første artisten i verden hvor samtlige(!) sanger er strømmet nok til å komme inn på topp 40-delen av Billboard Top 100. Var det noen som sa at kidsa ikke hører på hele album?

Sony LinkBuds S er laget for komfort, og er blant de som gir den beste omgivelseslyden, hvor man kan slippe verden utenfor inn i øret. I tillegg har de en habil nok støykansellering, og vi liker dessuten lyden svært godt. Et skikkelig kinderegg der, altså.

Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 6
Foto: Sony

Rosa og lilla

Olivia Rodrigo-versjonen kommer i en helt ny utførelse, nemlig tofarget rosa og lilla, med marmornyanser.

Sony hevder å ha tenkt på miljøet, da plasten i proppene og ladeetuiet er gjort i fabrikk-restespon, gjenvunnede plastflasker og plastmaterialer fra biler. Dette skaper også variasjoner i materialet, som gjør at alle parene er unike.

Men det er ikke bare en ny farge. Olivia Rodrigo-versjonen har nemlig en egen EQ-innstilling, som er justert av artisten selv, i samarbeid med hennes produsent Daniel Nigro. De mener dette er den beste lydinnstillingen for å lytte til hennes nyeste album Guts and Sour.

Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo lifestyle
Foto: Sony

Sony LinkBuds S x Olivia Rodrigo: Pris og tilgjengelighet

Øreproppene LinkBuds S x Olivia Rodrigo sendes ut fra 21. november og kan forhåndsbestilles nå. Du får dem for eksempel via artistens hjemmeside, til 199 dollar pluss frakt og mva. Da vi prøvde å bestille, fikk vi vite at de ikke sendes til vårt land, men her finnes det nok muligheter for de som virkelig vil. Øreproppene kommer dessverre ikke til nordiske forhandlere.

Mer info: sony.com

Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo lifestyle 2 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo lifestyle 4 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 1 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 2 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 3 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 4 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 5
<
>
Foto: Sony
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Black Week: Gjør et hodetelefon-kupp

FiiO vil gi hodetelefonene gullyd

Olivia Rodrigo-versjon av Sonys glimrende ørepropper

Kampen om verdens beste hodetelefoner

Luksus-ørepropper til halve prisen

Her er Årets julegave 2023

High end-planar til hverdagspris?

Ørepropper med Skilpaddepower

Disse hodetelefonene sikler vi etter!

- Dobbelt så god talekvalitet

B&O Atelier Edition i høstfarger

Sennheiser erklærer ANC-priskrig

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top