Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sonos Ace: Lekkede bilder av nye Sonos hodetelefoner

Her er de første (lekkede) bildene av de nye hodetelefonene Sonos Ace.

Skrevet av / 07.05.24 - 10:55
Sonos Ace: Lekkede bilder av nye Sonos hodetelefoner

Det har lenge vært ryktet at Sonos ville lansere sine første hodetelefoner, og en oppfølger til den bærbare høyttaleren Roam en gang i juni. Nå har den nederlandske Sonos-forhandleren Schuurman imidlertid kommet dem i forkjøpet. Schuurman har ved en glipp klart å lekke bilder og offisielt navn på de nye produktene: Sonos Ace og Sonos Roam 2. Dette melder blant andre The Verge.

Bildene er nå fjernet, men lever nå videre på nettet:

Sonos Ace med etui og tilbehør. (Foto: Schuurman.nl)
Sonos Ace med etui og tilbehør. (Foto: Schuurman.nl)
Les også Tar Sonos opp kampen mot Apple og Sony? Ifølge ryktene er Sonos på vei med både den etterlengtede hodetelefonen og en streamingboks i Apple TV-stil.

Sonos Ace trådløse hodetelefoner

Det forventes at de nye Sonos Ace hodetelefonene vil være tett integrert med andre Sonos trådløse høyttalere og lydplanker over Wi-Fi gjennom den nye Sonos-appen. Det vil for eksempel bety at du enkelt kan lytte til TV-lyd gjennom hodetelefonene, dersom du også har en Sonos lydplanke, og med mulighet for bedre lydkvalitet enn vanlig Bluetooth.

Ifølge Schuurman-nettstedet får Sonos Ace en pris på 400 euro, eller cirka 4700 kroner. Det store spørsmålet blir derfor om Sonos Ace kan måle seg med de beste hodetelefonene fra Sony, Apple og andre leverandører når det kommer til støyreduksjon, lydkvalitet – og ikke minst bærekomfort.

Forventningene er naturligvis høye, siden dette er de aller første hodetelefonene fra Sonos. Klarer de å sette en ny standard i klassen, eller blir de bare en middelmådighet i mengden av øreklokker? Det gjenstår å se/høre!

Sonos Ace får utskiftbare øreputer. (Foto: Skjermdump fra Schuurman.nl)
Sonos Ace får utskiftbare øreputer. (Foto: Skjermdump fra Schuurman.nl)
Les også Sony WH-1000XM5: Farvel, støy! Sony overgår seg selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støydemping, bedre lyd, og bedre komfort enn noensinne.
Les også Apple treffer blink med AirPods Max Apples første hodetelefoner er svinedyre, men fantastisk gode. På alt. Nesten.

Sonos Roam 2

Når det gjelder den oppdaterte Sonos Roam 2 er det ikke så mange detaljer å hente fra de lekkede bildene. Den nye generasjonen har omtrent samme utseende som forgjengeren, som var Sonos minste bærbare høyttaler. Man kan håpe at Sonos har klart å forbedre lydkvalitet og batteritid, slik at denne populære modellen kan hamle opp med de beste fra bl.a JBL og Sony.

Roam 2 ser designmessig veldig lik ut som den originale Roam, kanskje med unntak mørk Sonos-logo. (Foto: Schuurman.nl)
Les også Sonos vil gjøre hverdagen enklere med ny app Sonos avduket torsdag 23. april sin mest omfattende redesign av appen noensinne.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Scroll to Top