TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Sniktitt på Sonos hodetelefoner

Ryktene vil ha det til at Sonos lanserer sine første hodetelefoner i 2021. Slik kan de bli seende ut!

Sonos er et kjent merkenavn innen trådløse høyttalere, lydplanker og surroundsystemer. Hodetelefon-kategorien har de imidlertid hold seg unna – i alle fall frem til nå!

Ryktene har nemlig begynt å svirre om at Sonos kan være på vei med sine aller første hodetelefoner: Trolig et sett med trådløse støyreduserende hodetelefoner, som kan ta opp kampen med Sony WH-1000XM4, Bose NCH700 og ikke minst Apple Airpods Max!

Sonos hodetelefoner i 2021?

Ryktene får nå mer vann på mølla etter at det tyske patenbyrået Deutsches Patent- und Markenamt publiserte tegninger av et sett hodetelefoner med Sonos-logo, i forbindelse med en ny patentsøknad.

Søknaden er datert desember 2020, og inneholder en rekke tegninger av hodetelefonene. Ut fra tegningene ser det ut til å dreie se om øreklokker av over-ear typen, med tilkobling for minijack og USB-C.

Sonos headphones Sonos headphones 1 Sonos headphones 2 Sonos headphones 3 Sonos headphones 4 Sonos headphones 5 Sonos headphones 6
<
>
Foto: Deutsches Patent- und Markenamt

Hvilke «Sonos-spesifikke» finesser  de nye hodetelefonene kan by på, skal vi ikke spekulere for mye i – men det er nærliggende å tro at de vil kunne integreres i et eksisterende Sonos-system, slik at de kan styres via Sonos-appen, og bruke de samme musikktjenestene (f.eks Sonos Radio) som ellers spilles av via høyttalerne rundt om i huset.

Sonos nye hodetelefoner er formelt sett ennå bare et rykte: Det er foreløpig ukjent når de eventuelt slippes offisielt, og hva de eventuelt skal koste. Lyd & Bilde har vært i kontakt med Sonos nordiske PR representant, men de hadde –  som forventet –  ingen kommentar.

Kilder: Deutsches Patent- und Markenamt, The Verge

Sonos radiostasjon koster penger Surroundlyd med multikanals PCM får Arc-eiere gratis. Radiostasjonen koster penger.
Sonos Radio
LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.