Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sniktitt på Sonos hodetelefoner

Ryktene vil ha det til at Sonos lanserer sine første hodetelefoner i 2021. Slik kan de bli seende ut!

Skrevet av / 17.02.21 - 12:45
Sniktitt på Sonos hodetelefoner

Sonos er et kjent merkenavn innen trådløse høyttalere, lydplanker og surroundsystemer. Hodetelefon-kategorien har de imidlertid hold seg unna – i alle fall frem til nå!

Ryktene har nemlig begynt å svirre om at Sonos kan være på vei med sine aller første hodetelefoner: Trolig et sett med trådløse støyreduserende hodetelefoner, som kan ta opp kampen med Sony WH-1000XM4, Bose NCH700 og ikke minst Apple Airpods Max!

Sonos hodetelefoner i 2021?

Ryktene får nå mer vann på mølla etter at det tyske patenbyrået Deutsches Patent- und Markenamt publiserte tegninger av et sett hodetelefoner med Sonos-logo, i forbindelse med en ny patentsøknad.

Søknaden er datert desember 2020, og inneholder en rekke tegninger av hodetelefonene. Ut fra tegningene ser det ut til å dreie se om øreklokker av over-ear typen, med tilkobling for minijack og USB-C.

Sonos headphones Sonos headphones 1 Sonos headphones 2 Sonos headphones 3 Sonos headphones 4 Sonos headphones 5 Sonos headphones 6
<
>
Foto: Deutsches Patent- und Markenamt

Hvilke «Sonos-spesifikke» finesser  de nye hodetelefonene kan by på, skal vi ikke spekulere for mye i – men det er nærliggende å tro at de vil kunne integreres i et eksisterende Sonos-system, slik at de kan styres via Sonos-appen, og bruke de samme musikktjenestene (f.eks Sonos Radio) som ellers spilles av via høyttalerne rundt om i huset.

Sonos nye hodetelefoner er formelt sett ennå bare et rykte: Det er foreløpig ukjent når de eventuelt slippes offisielt, og hva de eventuelt skal koste. Lyd & Bilde har vært i kontakt med Sonos nordiske PR representant, men de hadde –  som forventet –  ingen kommentar.

Kilder: Deutsches Patent- und Markenamt, The Verge

Les også Sonos radiostasjon koster penger Surroundlyd med multikanals PCM får Arc-eiere gratis. Radiostasjonen koster penger.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

Trådløse ørepropper til jul: De 10 beste kjøpene

0
Scroll to Top