Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Sniktitt på Sonos hodetelefoner

Ryktene vil ha det til at Sonos lanserer sine første hodetelefoner i 2021. Slik kan de bli seende ut!

Sonos er et kjent merkenavn innen trådløse høyttalere, lydplanker og surroundsystemer. Hodetelefon-kategorien har de imidlertid hold seg unna – i alle fall frem til nå!

Ryktene har nemlig begynt å svirre om at Sonos kan være på vei med sine aller første hodetelefoner: Trolig et sett med trådløse støyreduserende hodetelefoner, som kan ta opp kampen med Sony WH-1000XM4, Bose NCH700 og ikke minst Apple Airpods Max!

Sonos hodetelefoner i 2021?

Ryktene får nå mer vann på mølla etter at det tyske patenbyrået Deutsches Patent- und Markenamt publiserte tegninger av et sett hodetelefoner med Sonos-logo, i forbindelse med en ny patentsøknad.

Søknaden er datert desember 2020, og inneholder en rekke tegninger av hodetelefonene. Ut fra tegningene ser det ut til å dreie se om øreklokker av over-ear typen, med tilkobling for minijack og USB-C.

Sonos headphones Sonos headphones 1 Sonos headphones 2 Sonos headphones 3 Sonos headphones 4 Sonos headphones 5 Sonos headphones 6
<
>
Foto: Deutsches Patent- und Markenamt

Hvilke «Sonos-spesifikke» finesser  de nye hodetelefonene kan by på, skal vi ikke spekulere for mye i – men det er nærliggende å tro at de vil kunne integreres i et eksisterende Sonos-system, slik at de kan styres via Sonos-appen, og bruke de samme musikktjenestene (f.eks Sonos Radio) som ellers spilles av via høyttalerne rundt om i huset.

Annonse

Sonos nye hodetelefoner er formelt sett ennå bare et rykte: Det er foreløpig ukjent når de eventuelt slippes offisielt, og hva de eventuelt skal koste. Lyd & Bilde har vært i kontakt med Sonos nordiske PR representant, men de hadde –  som forventet –  ingen kommentar.

Kilder: Deutsches Patent- und Markenamt, The Verge

Annonse
Sonos radiostasjon koster penger Surroundlyd med multikanals PCM får Arc-eiere gratis. Radiostasjonen koster penger.
Sonos Radio

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.