TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Sniktitt på Sonos hodetelefoner

Ryktene vil ha det til at Sonos lanserer sine første hodetelefoner i 2021. Slik kan de bli seende ut!

forfatter
Publisert 17.02.21 - 12:45

Sonos er et kjent merkenavn innen trådløse høyttalere, lydplanker og surroundsystemer. Hodetelefon-kategorien har de imidlertid hold seg unna – i alle fall frem til nå!

Ryktene har nemlig begynt å svirre om at Sonos kan være på vei med sine aller første hodetelefoner: Trolig et sett med trådløse støyreduserende hodetelefoner, som kan ta opp kampen med Sony WH-1000XM4, Bose NCH700 og ikke minst Apple Airpods Max!

Sonos hodetelefoner i 2021?

Ryktene får nå mer vann på mølla etter at det tyske patenbyrået Deutsches Patent- und Markenamt publiserte tegninger av et sett hodetelefoner med Sonos-logo, i forbindelse med en ny patentsøknad.

Søknaden er datert desember 2020, og inneholder en rekke tegninger av hodetelefonene. Ut fra tegningene ser det ut til å dreie se om øreklokker av over-ear typen, med tilkobling for minijack og USB-C.

Sonos headphones Sonos headphones 1 Sonos headphones 2 Sonos headphones 3 Sonos headphones 4 Sonos headphones 5 Sonos headphones 6
<
>
Foto: Deutsches Patent- und Markenamt

Hvilke «Sonos-spesifikke» finesser  de nye hodetelefonene kan by på, skal vi ikke spekulere for mye i – men det er nærliggende å tro at de vil kunne integreres i et eksisterende Sonos-system, slik at de kan styres via Sonos-appen, og bruke de samme musikktjenestene (f.eks Sonos Radio) som ellers spilles av via høyttalerne rundt om i huset.

Sonos nye hodetelefoner er formelt sett ennå bare et rykte: Det er foreløpig ukjent når de eventuelt slippes offisielt, og hva de eventuelt skal koste. Lyd & Bilde har vært i kontakt med Sonos nordiske PR representant, men de hadde –  som forventet –  ingen kommentar.

Kilder: Deutsches Patent- und Markenamt, The Verge

Les også Sonos radiostasjon koster penger Surroundlyd med multikanals PCM får Arc-eiere gratis. Radiostasjonen koster penger.
Sonos Radio

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde