Search
Generic filters
 itemprop

Hodetelefoner

En prøvelytting på Beyerdynamics nye jubileumsutgave av hodetelefonene T90, ga absolutt mersmak.

De koster ikke all verden heller, skjønt alt er relativt, med 599 Euro er mindre enn feks Sennheiser forlanger for HD800 som er en av de beste hodetelefonene vi har testet.

Les testen av den rimeligere T70 her.

Mye tyder på at T90 Jubilee stiller i samme klasse som HD800, for en prøvelytting sammen med Beyerdynamics nye A2 hodetelefonforsterker, var en øreåpner av de sjeldne.

Lydbildet var fenomenalt luftig og åpent, med perfekt fokusert detaljdefinisjon og lynrask dynamisk kontrast.

Opptak som var gjort med så kalt binaural mikrofonoppsett, som ser ut som et hode med mikrofoner der ørene er, ga et skremmende livaktig tredimensjonalt lydbilde. Noe som er uhyre vanskelig å få til på hodetelefoner.

Når man kjøper et av de 1000 parene av T90 Jubilee som blir laget, får man med en CD fra Chesky Records med nettopp slike opptak. Den inneholder ulike typer musikk fra rytmisk funk til  Mozart og Bach, pluss demospor som demonstrerer hvordan teknikken virker.

beyerdynamicamp-A2

annonse

De åpne hodetelefonene bruker Beyers Tesla-teknikk som er et magnetoppheng med høyere effektivitet, for å oppnå optimal kontroll over det fjærlette membranet i de åpne øreklokkene.

annonse

T90 er ikke toppmodellen til Beyerdynamic, den heter T1 og den leser du om her.

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også

🔥  Sommertilbud - Full tilgang til hele Lyd & Bilde i 3 uker for 3 kr!
Prøv i 3 uker
close-image