Nyhet

Skreddersydde B&O-ørepropper i gult

Bang & Olufsen har laget en ny spesialutgave av sine EX-ørepropper. Denne gangen i ananasgult.

Skrevet av / 21.03.23 - 18:14
Skreddersydde B&O-ørepropper i gult

Selv om mars-været fortsatt er langt fra mildt, har designerne hos Bang & Olufsen åpenbart kjent på vårfølelsen. Det merkes på den nye spesialutgaven av Beoplay EX-øreproppene, som er knallgule.

Fargen, som B&O kaller Pineapple Yellow, er ikke inspirert av påskekyllinger, men faktisk av ananas.

Les også Enda mer eksklusiv Beoplay EX Om du vil ha Bang & Olufsen-hodetelefoner som ikke ser ut som alle andres, kan du nå kjøpe (nesten) unike spesialutgaver.

Dette er den andre utgaven i Bang & Olufsens såkalte Atelier Edition-serie av EX-ørepropper. Ideen er som tidligere å lage en eksklusiv versjon i svært begrenset antall. Den første utgaven var limegrønn, og ble lansert i februar.

Likt forrige gang er prisen for spesialutgaven 7.299 kroner. Det er 3.100 kroner mer enn standardutgaven, som er helt identisk bortsett fra fargen.

Beoplay EX Pineapple Yellow. (Foto: Bang & Olufsen)
Les også Beoplay EX: De kunne vært fantastiske Beoplay EX er blant de aller dyreste trådløse øreproppene. Er de også blant de beste?
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Denne hodetelefonforsterkeren driver alt

Technics lover de klareste samtalene

Dali lanserer high-end hodetelefoner

Audeze slipper profesjonelle klokker du har råd til

Romlig lyd? Sjekk disse hodetelefonene!

Billigere støydemping

Scroll to Top