TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Selvladende sportshodetelefoner fra Adidas Headphones

Alle former for lys forvandles til batterilevetid i de nye Adidas RPT-02 SOL hodetelefonene.

forfatter
Publisert 24.08.22 - 12:13

Er du blant de miljøbevisste og elsker nye spennende løsninger? Nå kan du kjøpe Adidas RPT-02 SOL. Et par sportshodetelefoner hvor 87% av de 51 prosentene plast som klokkene består av, kommer fra gjenbrukt PC-ABS og nylon.

Takket være Exegers solcellemateriale, Powerfoyle, kan Adidas RPT-02 SOL konvertere alle typer lys til batterilevetid. Totalt kan lyskilder lade opp 80 timers samlet spilletid.

På den ene siden av hodetelefonene er det en lysindikator som hjelper deg å finne det sterkeste lyset for mest effektiv oppladning. I Adidas Headphones-appen kan du som bruker følge med på oppladning og batteristatus i sanntid.

«Hos Exeger brenner vi for å utvikle teknologi som hjelper både mennesker og planeten,» sier Giovanni Fili, CEO og grunnlegger av Exeger. «Vi ser virkelig frem til å samarbeide med Adidas Headphones og se vår revolusjonerende Powerfoyle™-teknologi komme til liv gjennom produkter som kan brukes i hverdagen.

adidas RPT-02 SOL
Hodetelefonene er IPX4-klassifiserte og har innvendig hodebånd og øreputer som begge kan vaskes og byttes ut, hvis det er nødvendig. (Foto fra produsenten)

«Lys har alltid vært en positiv energikilde for mennesker, og med ny teknologi kan det nå lade opp hodetelefonene våre,» sier Anders Olsson, produktsjef hos Zound Industries. «Det er viktig at vi fortsetter å utvikle og flytte grensene for bærbar teknologi. Ved å utvikle Adidas RPT-02 SOL har vi vært i stand til teste disse grensene og la musikken flyte, slik at atleter kan fokusere på prestasjoner uten å måtte bekymre seg for at batteriet skal gå tomt.»

Pris og tilgjengelighet

Adidas RPT-02 SOL har nettopp kommet på markedet, og prisen er 2.399 kroner.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et par fremragende trådløse ørepropper i mellomklassen.
Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
Følg Lyd & Bilde