Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Selvladende sportshodetelefoner fra Adidas Headphones

Alle former for lys forvandles til batterilevetid i de nye Adidas RPT-02 SOL hodetelefonene.

Skrevet av / 24.08.22 - 12:13
Selvladende sportshodetelefoner fra Adidas Headphones

Er du blant de miljøbevisste og elsker nye spennende løsninger? Nå kan du kjøpe Adidas RPT-02 SOL. Et par sportshodetelefoner hvor 87% av de 51 prosentene plast som klokkene består av, kommer fra gjenbrukt PC-ABS og nylon.

Takket være Exegers solcellemateriale, Powerfoyle, kan Adidas RPT-02 SOL konvertere alle typer lys til batterilevetid. Totalt kan lyskilder lade opp 80 timers samlet spilletid.

På den ene siden av hodetelefonene er det en lysindikator som hjelper deg å finne det sterkeste lyset for mest effektiv oppladning. I Adidas Headphones-appen kan du som bruker følge med på oppladning og batteristatus i sanntid.

«Hos Exeger brenner vi for å utvikle teknologi som hjelper både mennesker og planeten,» sier Giovanni Fili, CEO og grunnlegger av Exeger. «Vi ser virkelig frem til å samarbeide med Adidas Headphones og se vår revolusjonerende Powerfoyle™-teknologi komme til liv gjennom produkter som kan brukes i hverdagen.

adidas RPT-02 SOL
Hodetelefonene er IPX4-klassifiserte og har innvendig hodebånd og øreputer som begge kan vaskes og byttes ut, hvis det er nødvendig. (Foto fra produsenten)

«Lys har alltid vært en positiv energikilde for mennesker, og med ny teknologi kan det nå lade opp hodetelefonene våre,» sier Anders Olsson, produktsjef hos Zound Industries. «Det er viktig at vi fortsetter å utvikle og flytte grensene for bærbar teknologi. Ved å utvikle Adidas RPT-02 SOL har vi vært i stand til teste disse grensene og la musikken flyte, slik at atleter kan fokusere på prestasjoner uten å måtte bekymre seg for at batteriet skal gå tomt.»

Pris og tilgjengelighet

Adidas RPT-02 SOL har nettopp kommet på markedet, og prisen er 2.399 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Black Week: Gjør et hodetelefon-kupp

FiiO vil gi hodetelefonene gullyd

Olivia Rodrigo-versjon av Sonys glimrende ørepropper

Kampen om verdens beste hodetelefoner

Luksus-ørepropper til halve prisen

Her er Årets julegave 2023

High end-planar til hverdagspris?

Ørepropper med Skilpaddepower

Disse hodetelefonene sikler vi etter!

- Dobbelt så god talekvalitet

B&O Atelier Edition i høstfarger

Sennheiser erklærer ANC-priskrig

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top