TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Selvladende sportshodetelefoner fra Adidas Headphones

Alle former for lys forvandles til batterilevetid i de nye Adidas RPT-02 SOL hodetelefonene.

forfatter
Publisert 24.08.22 - 12:13

Er du blant de miljøbevisste og elsker nye spennende løsninger? Nå kan du kjøpe Adidas RPT-02 SOL. Et par sportshodetelefoner hvor 87% av de 51 prosentene plast som klokkene består av, kommer fra gjenbrukt PC-ABS og nylon.

Takket være Exegers solcellemateriale, Powerfoyle, kan Adidas RPT-02 SOL konvertere alle typer lys til batterilevetid. Totalt kan lyskilder lade opp 80 timers samlet spilletid.

På den ene siden av hodetelefonene er det en lysindikator som hjelper deg å finne det sterkeste lyset for mest effektiv oppladning. I Adidas Headphones-appen kan du som bruker følge med på oppladning og batteristatus i sanntid.

«Hos Exeger brenner vi for å utvikle teknologi som hjelper både mennesker og planeten,» sier Giovanni Fili, CEO og grunnlegger av Exeger. «Vi ser virkelig frem til å samarbeide med Adidas Headphones og se vår revolusjonerende Powerfoyle™-teknologi komme til liv gjennom produkter som kan brukes i hverdagen.

adidas RPT-02 SOL
Hodetelefonene er IPX4-klassifiserte og har innvendig hodebånd og øreputer som begge kan vaskes og byttes ut, hvis det er nødvendig. (Foto fra produsenten)

«Lys har alltid vært en positiv energikilde for mennesker, og med ny teknologi kan det nå lade opp hodetelefonene våre,» sier Anders Olsson, produktsjef hos Zound Industries. «Det er viktig at vi fortsetter å utvikle og flytte grensene for bærbar teknologi. Ved å utvikle Adidas RPT-02 SOL har vi vært i stand til teste disse grensene og la musikken flyte, slik at atleter kan fokusere på prestasjoner uten å måtte bekymre seg for at batteriet skal gå tomt.»

Pris og tilgjengelighet

Adidas RPT-02 SOL har nettopp kommet på markedet, og prisen er 2.399 kroner.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Her har JBL tenkt på alt JBL Tour Pro 2 er et par multikunstnere av noen trådløse ørepropper. Det er nesten ingenting de ikke kan!
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både studio og nytelse MM-500 er utviklet av og for studioteknikere, for å avsløre alt som ligger i et opptak. Noe som også gir ren nytelse til "vanlige folk".
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
lbpluss
Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Følg Lyd & Bilde