Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Prestér bedre med adidas

Adidas kombinerer sport, design og innovasjon.

Skrevet av / 27.10.21 - 16:00
Prestér bedre med adidas

I dag kommer adidas Headphones og Zound Industries med sitt første par true wireless hodetelefoner, som skal være laget for å gi maksimal komfort gjennom hele dagen og ta treningen til et nytt nivå.

Med kombinasjonen av ytelse, design, funksjonalitet og banebrytende teknologi på sine splitternye ørepropper adidas Z.N.E. 01 ANC, adidas Z.N.E. 01 og adidas FWD-02 SPORT, vil adidas gjøre det enklere å bevege seg mer og nå nye mål.

«True Wireless er noe vi lenge har ønsket å introdusere i vår produktlinje, men vi har tatt oss god tid, for å kunne utvikle et produkt som flytter grensene og lever opp til kravene som våres aktive målgruppe stiller. I tillegg til å utfordre de andre alternativene som allerede finnes på markedet.

Ved å tilby en uslåelig lydopplevelse, et fresh design inspirert av active-wear og avansert teknologi utviklet med idrettsutøvere i tankene, er vi sikre på at våres nye produkter kan tilføye noe til folks liv, samtidig som produktene er tro til adidas DNA,» sier Ella Renneus, designer hos Zound Industries

adidas Z.N.E 01 ANC fås i fargene Light Grey og Night Grey. (Foto: adidas)

adidas Z.N.E 01 ANC er akkurat som navnet antyder, ørepropper med aktiv støyreduksjon (ANC), og man kan skru på Awareness Mode om man vil slippe lyden igjennom, slik at det blir enklere å holde styr på hva som skjer rundt deg. Tanken er at de skal være så komfortable at man kan bruke dem til både trening og hverdag.

På en oppladning skal man kunne spille musikk i 4,5 timer med ANC, og 6 timer uten. Den samlede batteritiden med oppladninger fra etuiet er oppgitt til 20 timer med ANC, og 26 timer uten.

adidas Z.N.E. 01 passer kanskje til en litt mindre lommebok og fås i fargen Night Grey. (Foto: adidas)

Hvis man ikke har lyst eller mulighet til å bruke så mye penger på ørepropper, kommer også adidas ZNE 01, som ifølge produsenten er laget for å passe til hvem som helst. Uavhengig av om man tusler i byen eller har en intensiv økt på treningssenteret.

Lyttetiden på ZNE 01 er oppgitt til fem timer på en oppladning, og 25 timer med etuiet.

adidas FWD-02 Sport er sportsørepropper med et mesh-stoff som puster. Det gjør at de kan tørke i etuiet. Også disse fås i Light Grey eller Night Grey. (Foto: adidas)

adidas FWD-02 Sport er ørepropper som er spesielt godt egnet til løping, og de skal angivelig kunne ta løpetreningen til et nytt nivå ved hjelp lydkvaliteten og en rekke nye funksjoner.

Proppene er kledd i et mesh-stoff som puster og kan tørke i etuiet. De har også en intuitiv touch-sensor, som skal gjøre det enklere å styre dem med hansker eller svette hender. Proppene gir deg 6 timers spilletid, og i alt 19 timer med etuiet.

Både adidas Z.N.E 01 ANC og adidas FWD-02 Sport er IPX5-klassifisert, som gjør at de kan motstå både svette, regn og snø. De har også app-støtte og kan dermed brukes med adidas Headphones-appen.

Pris og tilgjengelighet

adidas Z.N.E. 01 ANC og adidas Z.N.E. 01 kan kjøpes fra i dag, de koster hhv. 1.990 kroner og 1.090 kroner. adidas FWD-02 kommer i november til 1.499 kr, men kan forhåndsbestilles nå.

adidasheadphones.com

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Scroll to Top