TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nye JBL-propper til alle ører

Uansett smak og lommebok burde du finne et par trådløse ørepropper fra JBL som passer. De har også nye festhøyttalere.

forfatter
Publisert 17.08.22 - 13:43

Stemningen kunne ikke blitt mer sommerlig da JBL presenterte sine nyeste hodetelefoner og høyttalere i Tivoli i København. Og det var noe for enhver smak, så lenge smaken er for trådløse ørepropper (true wireless) og festlige høyttalere.

JBL har hele tre forskjellige serier med trådløse ørepropper. Og selv om det er forskjeller på pris og funksjoner, har alle elektronisk støyreduksjon. Og prisen er absolutt tilgjengelig selv for de dyreste av dem.

1.JBL Tune Flex Ghost Hero Black
JBL Tune Flex Ghost Hero Black. (Foto: JBL)

Den billigste modellen er JBL Tune Flex, som kan kjøpes fra september. Selv om prisen er like under tusenlappen, har de aktiv støyreduksjon og en batteritid på opptil åtte timer i proppene, samt ytterligere 24 timer i ladeetuiet.

Til trening har man den dyrere (ca 1.600 kroner) JBL Reflect Areo, som er motstandsdyktig mot vann og svette (IP68). Den har ikke bare elektronisk støyreduksjon, men også True Adaptive Noise Cancelling. Batteritiden er den samme som på Tune Flex, åtte timer i proppene, mens proppene gir 20 timers ekstra brukstid.

1.JBL Reflect Aero Product Image Hero Blue
JBL Reflect Aero. (Foto: JBL)

Sist av dem er JBL Live Pro 2, som er etterfølger til den flotte Live Pro+. Prisen har gått litt ned (rundt 1.700 kroner koster den nå), og det er True Adaptive Noise Cancelling og IPX5-tetthet.

Til gamerne er det også et par helt trådløse propper. JBL Quantum TWS har som de andre 2022-øreproppene elektronisk støyreduksjon. Og siden kort reaksjonstid er avgjørende i spill, kommer de med en spesiell USB-C lydadapter. Bluetooth er også støttet, og prisen er ca. 1.600 kroner.

JBL er fortsatt også et høyttalermerke. Og de hadde med seg små og festlige høyttalere til Tivoli. Den mest interessante av dem var JBL Pulse 5, som kombinerer en bærbar bluetoothhøyttaler med et lysshow over hele høyttalerens side, samt i bunnen. Den lille karen spiller ganske pent og leverer et flott lysshow. Prisen er på ca. 2.600 kroner.

P 20220812 152348
Key Account Manager Michael Brrun fra Harman demonstrerer JBL Pulse 5. (Foto: John Alex Hvidlykke, L&B)

Selv om lyset var pent å se på, trenger man også litt bass for å få trøkk i festen. Her kommer JBL Boombox 3 (ca. 5.300 kroner) som er både vanntett (IP67) og som faktisk låter utrolig bra!

JBL BOOMBOX 3 BEACH 1 x1
JBL Boombox 3 (Foto: JBL)

Når presentasjonen ble holdt i Tivoli var det ikke bare for å lokke techjournalistene. JBL har inngått et samarbeid med den gamle hagen om å levere lyd til de såkalte hagefestene, hvor det både varmes opp til fredagsrocken med DJ’s og loungestemning i flere områder av parken, og kjøles ned etter. Men her var det JBLs Party-bokser som sto for lyden.

Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Her har JBL tenkt på alt JBL Tour Pro 2 er et par multikunstnere av noen trådløse ørepropper. Det er nesten ingenting de ikke kan!
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både studio og nytelse MM-500 er utviklet av og for studioteknikere, for å avsløre alt som ligger i et opptak. Noe som også gir ren nytelse til "vanlige folk".
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
lbpluss
Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Følg Lyd & Bilde