TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Ny topp-hodetelefon fra Bowers & Wilkins

B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.

forfatter
Publisert 28.09.22 - 12:47

Bowers & Wilkins traff spikeren på hodet med sine støyreduserende Px7 S2-hodetelefoner. Det mente vår hodetelefonekspert, Geir Nordby. Og nå har det kommet en enda bedre toppmodell fra det britiske Hi-Fi-selskapet.

Den nye modellen har fått navnet Bowers & Wilkins Px8, og bygger på teknologien fra forgjengeren, men med oppgradert lyd, design og finish.

Inne i ørekoppene finner vi spesialdesignede og vinklede drivere med karbonfibermembraner, som skal gi lavere forvrengning og enda høyere lydkvalitet.

Les også Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er rett og slett et fantastisk vellydende par hodetelefoner, som i tillegg har støykansellering.
BW Px7 S2 Graabein

De nye over-ear hodetelefonene fås i lysbrun og svart finish, og det loves «nye luksuriøse materialer med trykkstøpte aluminiumsarmer, diamantslipte metalldetajler og nappa-skinntrekk.» Noe du også kan forvente, da prisen har økt betydelig.

Px8 har samme aktive støyreduksjonsteknologi som Px7 S2-modellen, samtidig som Px8 også bruker Qualcomms aptX Adaptive og aptX HD trådløse teknologier til å sikre bedre lydkvalitet over Bluetooth. Derimot støttes ikke den nye aptX LossLess, så vidt vi kan se. For øvrig følger det med både USB-C kabel og 3,5 mm minijackkabel, så man kan også koble hodetelefonene direkte i en hi-fi-forsterker.

BW-Px8-Product-8-Black-1x1-1 BW-Px8-Product-9-Tan-1x1-1 BW-Px8-Product-9-Black-1x1-1 BW-Px8-Product-8-Tan-1x1-1
<
>
Bowers & Wilkins Px8 fås i svart og lysebrun. (Foto: Bowers & Wilkins)

Px8 bruker samme aktive støyreduksjonsteknologi som Px7 S2 til å effektivt stenge ute uønsket støy. Totalt seks mikrofoner samarbeider for å levere det beste resultatet. Blant annet er de to eksterne mikrofonene flyttet nærmere hverandre, og vinklingen for hver mikrofon har blitt justert for å forbedre stemmeopptak og redusere vindfølsomhet.

Oppdatert app gir flere muligheter

Samtidig med lanseringen av Px8, kommer en større oppdatering av Bowers & Wilkins Music App. Appen gir Px8-brukere mulighet til å strømme musikk direkte fra sine mobile enheter til sine hodetelefoner, hvor Deezer, Qobuz og TIDAL alle støttes. Samme funksjonalitet blir også tilgjengelig for eiere av Px7 S2.

Pris og tilgjengelighet

Bowers & Wilkins Px8 kan kjøpes hos Hi-Fi Klubben til en pris på 6.998 kroner.

Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Forbasket bra fra Focal Focal Bathys er et "må ha"-produkt med lydkvalitet i særklasse, fantastisk komfort og glimrende støykansellering.
Følg Lyd & Bilde