Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nothing lanserer øreproppene Ear (stick)

Designet er inspirert av leppestift.

Skrevet av / 27.10.22 - 17:17
Nothing lanserer øreproppene Ear (stick)

Det lille tech-selskapet Nothing med OnePlus-stifteren Carl Pei i spissen kommer nå med sitt tredje produkt, etter øreproppene Nothing Ear (1) og mobiltelefonen Nothing Phone (1).

Les også Nothing – ingenting eller noe? Sjelden har vel et par bitte små trådløse ørepropper vært så spot-on som Nothing Ear (1).

Det er snakk om enda et nytt lydprodukt, nemlig et nytt par ørepropper som har fått navnet Nothing Ear (stick). Her refereres det til etuiet, som er designet med inpirasjon fra leppestifter og har «en unik, men funksjonell twist-åpning,» sier Carl Pei, CEO og medstifter av Nothing i en pressemelding.

Hvor Nothing Ear (1) var klassiske støydempende ørepropper med myke, fleksible propper, kommer Nothing Ear (stick) i stedet i et halv in-ear-design og skal ifølge produsenten sitte «mindre påtrengende i øregangen». Med andre ord er det snakk om samme type ørepropper som Apple AirPods.

Les også Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?

Men proppene skal likevel sitte behagelig, lover Nothing, som forklarer at de er lette (kun 4,4 gram per propp) samt ergonomisk formet og testet på over 100 personer.

Nothing Ear (stick)
Etuiet er designet med inspirasjon fra leppestifter og har «en unik, men funksjonell twist-åpning». (Foto: Nothing)

Lyd

Men det skal ikke bare handle om design. For Nothing lover også god lyd og forklarer i sin pressemelding at Ear (stick) takket være sine 12,6 mm dynamiske drivere leverer «fyldig dybde, klare høyder og fete detaljer».

I tillegg har man den såkalte Bass Lock Technology, som ved hjelp av programvare måler brukerens unike øregangsform og øreproppenes passform og registerer hvor mye bass som går tapt under bruk. Videre innstilles Equalizer-kurven automatisk til det optimale lydnivået for brukeren.

Betjening og spesifikasjoner

Hvis man også har Nothing phone (1) er alle innstillinger og funksjoner integrert i mobilen. Alle andre smarttelefoner kan betjene Nothing Ear (stick) med den nye Nothing X-appen.

Nothing lover at øreproppene kan spille sju timer på en ladning. Det leppestikkformede etuiet holder ytterligere 22 timers spilletid på en full ladning. Lar man proppene lade i etuiet i kun 10 minutter, skal det holde til to timers musikklytting.

Øreproppene er IP54-sertifiserte og kan dermed motstå støv, vann og svette.

Nothing Ear (stick)
Ear (stick) har en nydesignet antenne, som sitter lengre vekk fra ansiktet for å minimere signalblokkering (Foto: Nothing)

Pris og tilgjengelighet

Nothing Ear (stick) kan kjøpes fra 4. november. Prisen er 1.290 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

2 hendelser på “Nothing lanserer øreproppene Ear (stick)”

    1. Peter Gotschalk

      Hej Andreas, prisen er 1.290 NOK, har Nothing lige oplyst. Nogen har åbenbart tastet forkert, men det er rettet nu. Tak for at gøre os opmærksom på fejlen. Mvh Peter Gotschalk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Scroll to Top