Nyhet

Apple AirPods

Apple TV får Spatial Audio, surroundlyd med Dolby Atmos.
forfatter

Med neste versjon av Apples iOS, macOS og tvOS operativsystem, får Apple Music støtte for Spatial Audio – eller surroundlyd, i AirPods-proppene og AirPods Max hodetelefonene.

Nyere Beats hodetelefoner vil også kunne spille av Spatial Audio, som også støttes i Apple TV. Og, akkurat som på en iPad, eller iPhone, endrer lydbildet seg når man vrir på hodet, eller flytter seg til siden.

Spatial Audio har til nå bare vært tilgjengelig på iPad og iPhone, men nå støttes også surroundlyd i både Apple TV og Apple iMac og MacBooks med M1 prosessoren.

Spatial Audio, som Apple kaller det – eller Dolby Atmos – rulles også ut i Apple Music, hvor flere artister og band kan spilles av med surroundlyd, hvis man har nyere AirPods eller Beats hodetelefoner og ørepropper.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.