Nå blir disse trådløse

De lekre Sonus faber Pryma, kan endelig bli trådløse med en Bluetooth-adapter.
forfatter

Helst skulle vi fortalt om den trådløse utgaven av Pryma, men de finnes ikke ennå. I stedet kan man utstyre sine Pryma med denne, en Bluetooth-mottaker som erstatter kablene på hodetelefonene.

Den kalles Air Cable og er en liten Bluetooth-adapter med knapper for volum, start/stopp og en en klips som holder den på plass.

Batteritiden er oppgitt til 10 timer, og de lades med en vanlig mikro USB-kabel.

Prisen er oppgitt til 798 kr.

Samtidig med lanseringen av Air Cable, kommer Pryma hodetelefonene i to nye utførelser: Carbon Notte i matt karbonutførelse, og Notte i matt sort.

(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.